Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai inalta constructie din lume. Turnul va avea o inaltime de aproape un kilometru

Antena3 Antena3,
Cea mai inalta constructie din lume. Turnul va avea o inaltime de aproape un kilometru

Cea mai inalta constructie din lume este ridicata, incet, dar sigur, in Arabia Saudita. Turnul va masura aproape un kilometru inaltime si va deveni, cu siguranta, mandria regatului. Pretul constructiei. continuă pe Antena3

FHM editia britanica: Jennifer Lawrence, cea mai sexy femeie din lume

Daca Lupita Nyongo a fost declarata cea mai frumoasa persoana din lume de revista People, a venit randul revistei FHM sa o numeasca pe cea mai sexy.

FOTO Teoria conspiratiei si longevitatea: Cine este, de fapt, cea mai batrana persoana din lume?

De la o viata in saracie, la un pas de Cartea Recordurilor. O peruanca sustine ca este cea mai batrana persoana din lume si poate dovedi acest lucru cu cartea sa de indentitate. O ancheta a fost demarata pentru a stabili adevarul demn sa figureze in Cartea Recordurilor.

Cea mai mare banca din Ucraina a inchis temporar sucursalele din Donetk si Lugansk, in contextul violentelor din estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetk si Lugansk, ce sunt controlate de separatisti prorusi, intrucat nu mai poate opera tranzactii cu numerar in.

Coreea de Nord, afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord inregistreaza in prezent cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa oficiala nord-coreeana, citata de AFP.

Coreea de Nord, lovita de CEA MAI GRAVA SECETA din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana, citata de AFP, conform.

Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana.

Coreea de Nord este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, relateaza AFP. Seceta afecteaza intreaga tara, precipitatiile fiind.

Cea mai mare banca din Ucraina a oprit operatiunile cu lichiditati in estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca comerciala din Ucraina, a anuntat astazi ca a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetsk si Luhansk, adaugand ca nu mai poate derula tranzactii cu numerar in regiunile din estul Ucrainei deoarece violentele din zona reprezinta un risc pentru viata angajatilor sai, transmite Kyiv Post.

Faze tari: Milionara cauta barbat pentru vara! Te bagi?; Ciuma dansului: sau misterul care a speriat Europa secolului 16; La 10 luni, cei mai grasi bebelusi din lume cantaresc impreuna 41 kg

Au vrut sa faca o farsa, dar au ajuns la inchisoare! Peste 60 de elevi, saltati de politisti din scoala. Peste 60 de elevi au patruns in scoala joia trecuta, la ora 2. 00 dimineata, si au inceput sa devasteze scoala. Adolescentii au. Si-a inscenat propria rapire pentru a-l impresiona pe fostul iubit. Amenda pe care ar putea sa o primeasca parintii. Ankita Lavender, o adolescenta de 16 ani, a bagat autoritatile britanice in alerta, dupa ce si-a sunat tatal.

Elvetia si Norvegia sunt cele mai scumpe tari din lume

Elvetia si Norvegia sunt tarile cu cel mai ridicat cost al vietii, arata un clasament realizat de Banca Mondiala si preluat de 20minutes. ch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )