Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai indepartata planeta din Sistemul Solar. isi obtine culoarea albastra de la un strat de gaz metan situat peste nori

Adevărul Adevărul,
Cea mai indepartata planeta din Sistemul Solar. isi obtine culoarea albastra de la un strat de gaz metan situat peste nori

Neptun este considerata cea mai indepartata planeta din sistemul nostru solar, care numara noua planete. Pana in urma cu 13 ani, o alta planeta era considerata cea mai indepartata. continuă pe Adevărul

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar.

Sunny Beach din Bulgaria, cea mai ieftina statiune din Europa! Vezi cum arata Top 20

Sunny Beach din Bulgaria este cea mai ieftina statiune din Europa, preturile de aici fiind de trei ori mai mici decat in nordul Italiei, arata un studiu realizat Post Office Travel Money, relateaza.

Baschetbalista americana de origine romana, numita cea mai buna jucatoare din SUA

Sabrina Ionescu, o baschetbalista americana de origine romana, a fost numita cea mai buna jucatoare si a obtinut trofeul Wade in cadrul competitiei dedicate baschetului feminin din SUA, NCAA Womens Final Four.

BARNA: Reactia CE privind Romania - cea mai dura din ultimii doi ani

Presedintele USR, Dan Barna, a calificat, astazi, drept cea mai dura reactie din ultimii doi ani avertismentele Comisiei Europene privind situatia Justitiei din Romania.

Business report: Top latifundiari pe terenul statului. Paul Florin Stanescu, nasul lui Dragnea junior, are a treia cea mai mare exploatatie agricola; Guvernul da pe salarii si pensii peste 85% din ce strange din venituri fiscale si contributiile sociale;

Oare ce n-o fi in ordine aici? Tara cu cresterea cea mai rapida, unde scade numarul intreprinderilor cu crestere rapida. Conform datelor publicate de Eurostat, Romania desi lider la cresterea PIB, cu 7%) s-a situat in 2017 la coada clasamentului UE. Un turn de 320 de metri dintr-un orasel danez va deveni cea mai inalta cladire din Europa. Oraselul danez Brande, cu doar 7. 000 de locuitori, va deveni gazda celui mai inalt turn de birouri din Europa.

Mesajul pe tema campaniei Romania vrea autostrazi care a adunat peste 1 milion de replici pe Facebook. Este cea mai comentata postare din Romania

Antreprenorul Dan Seredenciuc a reusit sa adune peste 1 milion de comentarii la o postare pe Facebook pe tema Campaniei Romania vrea autostrazi!. Suceveanul care i-a indemnat pe romani sa scrie sieu in spatiul virtual este prieten cu Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova, pentru a atrage atentia asupra faptul ca tara noastra nu are infrastructura rutiera moderna.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

Statiunea de pe litoralul Marii Negre considerata cea mai ieftina in vara 2019. E foarte cautata si de romani

O statiune de pe litoralul Marii Negre, aflata la putin peste 300 de kilometri de Bucuresti, este considerata cea mai ieftina destinatie de vara pentru anul acesta.

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

Minunea lumii din subteran: cea mai lunga pestera de sare

Pestera Malhalm din Israel s-a dovedit a fi cea mai lunga pestera de sare din lume, dupa ce cercetatorii i-au analizat tunelurile sale intortocheate. Grota se intinde pe 10 kilometri in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )