Libnet.ro
UNICEF

21:45

Baschetbalista americana de origine romana, numita cea mai buna jucatoare din SUA

Adevărul Adevărul,
Baschetbalista americana de origine romana, numita cea mai buna jucatoare din SUA

Sabrina Ionescu, o baschetbalista americana de origine romana, a fost numita cea mai buna jucatoare si a obtinut trofeul Wade in cadrul competitiei dedicate baschetului feminin din SUA, NCAA Womens Final Four. continuă pe Adevărul

Noul iPhone ar putea avea cea mai buna functie de la Samsung si Huawei

Un an nou, un iPhone nou, doar ca de data aceasta sunt asteptate cateva schimbari importante. Samsung si Huawei au implementat deja o tehnologie extrem de utila. Cand Huawei a lansat modelul.

Romania isi sustine tigroaicele: CSM intalneste cea mai buna echipa a Europei in sferturile Ligii Campionilor

Bucurestencele au, diseara ora 19. 00, Digi Sport, Telekom Sport), o ultima sansa de a salva un intreg sezon in care, desi au cheltuit din bani publici cu nemiluita, rezultatele au lipsit cu desavarsire.

Cea mai indepartata planeta din Sistemul Solar. isi obtine culoarea albastra de la un strat de gaz metan situat peste nori

Neptun este considerata cea mai indepartata planeta din sistemul nostru solar, care numara noua planete. Pana in urma cu 13 ani, o alta planeta era considerata cea mai indepartata.

Sunny Beach din Bulgaria, cea mai ieftina statiune din Europa! Vezi cum arata Top 20

Sunny Beach din Bulgaria este cea mai ieftina statiune din Europa, preturile de aici fiind de trei ori mai mici decat in nordul Italiei, arata un studiu realizat Post Office Travel Money, relateaza.

Statiunea de pe litoralul Marii Negre considerata cea mai ieftina in vara 2019. E foarte cautata si de romani

O statiune de pe litoralul Marii Negre, aflata la putin peste 300 de kilometri de Bucuresti, este considerata cea mai ieftina destinatie de vara pentru anul acesta.

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

Minunea lumii din subteran: cea mai lunga pestera de sare

Pestera Malhalm din Israel s-a dovedit a fi cea mai lunga pestera de sare din lume, dupa ce cercetatorii i-au analizat tunelurile sale intortocheate. Grota se intinde pe 10 kilometri in.

VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Cea mai mare asociatie a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea sa colaboreze cu ONG-uri romanesti. Geek Girls Carrots organizeaza evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie in orase din toata lumea.

Vremea in weekend. Vesti noi de la meteo! Se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Victor Juc: Scenariul alegerilor anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare

Scenariul privind organizarea unor alegeri parlamentare anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare. Dupa acesta urmeaza, cu probabilitate mai mica, formarea unei coalitii de guvernare dintre Partidul Socialistilor si blocul politic ACUM. De aceasta parere este vicedirectorul Institutului de Cercetari Juridice, Politice si Sociologice, Victor Juc, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )