Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, vizibila si din Romania. Cand va avea loc fenomenul

B1 B1,
Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, vizibila si din Romania. Cand va avea loc fenomenul

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol va avea loc pe 27 iulie 2018, durata maxima a fazei totale fiind, in anumite regiuni, de 103 minute. Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucuresti,. continuă pe B1

Eclipsa de Luna: cand are loc cea mai lunga eclipsa din acest secol

Eclipsa de Luna care va avea loc in viitorul destul de apropiat este si una speciala, asa ca n-ai vrea sa o ratezi. inca suntem la inceputul secolului 21, insa deja avem parte de cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, un eveniment astronomic pe care il poti vedea chiar si din Romania.

CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Aparare: Cat ia lunar un fost magistrat militar

Casa de Pensii Sectoriale CPS) a Ministerul Apararii Nationale MApN) a precizat ca cea mai mare pensie de serviciu, platita in luna aprilie, a fost de 34. 638 lei brut. De asemenea, reprezentantii CPS au.

RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni,.

Trei modificari aduse marti Codului de procedura fiscala. Este cea de-a 61-a schimbare a regulilor fiscale din acest an

In Monitorul Oficial de marti, 26. 2018, s-a publicat Legea nr. 150/2018 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 30/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala. Aceasta este cea de-a 61-a schimbare a regulilor fiscale din acest an. Prima modificare publicata ieri face referire la certificatul de atestare fiscala. Acesta nu se solicita in situatia in care se solicita eliberarea de catre notarul public a unui certificat de mostenitor exclusiv pentru locul de veci. Vezi aici documentul publicat in Monitorul oficial.

Vladimir Putin, cea mai redusa cota de popularitate din 2013 / Kremlinul se distanteaza de proiectul de majorare a vrstei de pensionare

Vladimir Putin se confrunta cu o scadere de popularitate, ajungand la cel mai scazut nivel din 2013, dupa anuntarea unui proiect de majorare a varstei de pensionare, scrie AFP.

in 2025, China va avea cea mai puternica arma navala din lume: tunul electromagnetic VIDEO

O arma electrica cu putere electromagnetica ar trebui sa integreze arsenalul navelor de razboi chineze in 2025, potrivit unor surse din servicii secrete ale SUA, citate de CNBC.

Baza militara SUA in Dobrogea - cea mai probabila replica pentru sicanele Rusiei in zona Marii Negre

Rusia este tot mai agasanta si incearca in forta sa se impuna in zona Marii Negre. Oficiali NATO, personalitati din MApN sau analisti sunt de acord ca, in acest context alianta trebuie sa ia masuri. Expertii militari consultati de Adevarul considera ca, pe fondul relatiilor strategice complicate regasite in ecuatia NATO-Turcia-Rusia, cea mai previzibila miscare a americanilor ar fi mutarea in Romania a unei baze din Turcia.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Presedintele Comisiei de la Venetia: Votul mixt nu este cea mai buna varianta pentru Moldova

Presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio, considera ca, in contextul electoral al Republicii Moldova, schimbarea legii electorale nu este cea mai buna varianta. Si aceasta pentru ca sistemul mixt ar putea crea legaturi periculoase intre persoanele alese si mediul de afaceri, transmite IPN.

Tel Aviv, cea mai potrivita destinatie la inceput de vara

Tel Aviv este cea mai potrivita destinatie pentru calatoriile la inceputul sezonului estival, potrivit recomandarilor CNN, care a intocmit un top al celor mai potrivite destinatii de vizitat in iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )