Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Antena3 Antena3,
Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201. continuă pe Antena3

Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Islanda, Noua Zeenlada si Austria sunt cele mai sigure tari din lume, iar Romania ocupa locul 25, potrivit Global Peace Index, un raport pe 2018 care analizeaza 163 de tari in functie de factori precum perceptia criminalitatii, accesul la arme,.

Cele mai sigure tari din lume. TOP 10

Un nou raportul din 2018 privind legea si ordinea globala efectuat de catre cercetatorii americani de la Gallup se uita la situatia sigurantei tarilor, bazandu-se in intregime pe propriul sentiment de.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

Berea este a treia cea mai populara bautura din lume. 15 lucruri mai putin cunoscute despre bere

Berea este cea mai populara dintre bauturile alcoolice si a treia dintre bauturi in general, dupa apa si ceai. in Egiptul antic, berea se consuma in loc de apa, fiind considerata mai sigura, mai curata si cu mai multe vitamine decat ce avea de oferit Nilul.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Rezultatele premiilor anuale ale celor mai bune 50 de restaurante din lume au fost anuntate in fata unui public invitat din Bilbao, Spania. Lista celor mai bune 50 de restaurante din lume este organizata si.

Cascada Bigar si-a dublat numarul de vizitatori. 100.000 de turisti intr-un an, dupa amenajarea zonei eco-turistice

In mai 2017, Coca-Cola HBC Romania, impreuna cu partenerii proiectului, au anuntat finalizarea lucrarilor de amenajare eco-turistica a zonei cascadei Bigar, nominalizata in 2013 drept cea mai frumoasa cascada din lume de siteul The World Geography.

Acesta este cel mai vechi pod din lume. Ce varsta are si unde a fost descoperit

Girsu a fost un stravechi oras sumerian. Vestigiile anticei asezari urbane se afla cam la jumatatea distantei dintre orasele moderne Bagdad si Basra, in sudul Irakului. in situl de la Girsu au fost.

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume

A dat lovitura! O romanca il face tatic pe unul din cei mai bogati oameni din lume. in urma cu cativa ani, Lavinia Postolache s-a logodit cu un milionar francez, cu relatii in cele mai importante companii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )