Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai mare actiune de ecologizare in Cetatea Devei, realizata de voluntari

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare actiune de ecologizare in Cetatea Devei, realizata de voluntari

Peste 100 de tineri sunt asteptati sa participe, ca voluntari, la actiunile de ecologizare a Cetatii Devei si a Dealului Cetatii. continuă pe Adevărul

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

Cea mai buna reteta de chec: ingrediente si ponturi

Un chec simplu, rapid si usor de facut este de multe ori cea mai buna solutie pentru a pune pe masa un preparat dulce si gustos. insa pentru oricine gateste, obtinerea unui chec pufos, care sa nu fie sec, este o provocare.

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

SpaceX a lansat cea mai noua si mai puternica racheta a sa

SpaceX a lansat cea mai noua si cea mai puternica racheta a sa, care ar urma sa duca si oameni in spatiu. Falcon 9 Block 5 a decolat cu succes de la centrul spatial Cape Canaveral din Florida. Conform.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Profit de sase ori mai mare, pentru Oltchim

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea OLT), entitate aflata in insolventa din anul 2013 a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, un profit net de 46,33 milioane de lei, de peste sase ori mai mare fata de cel obtinut la 31 martie 2017, de 7,57 milioane de lei, in contextul unor venituri mai mari cu circa o treime, potrivit comunicatului publicat vineri de companie.

Negrescu: Sper sa reiasa, n urma negocierilor, un buget mai mare pentru politica de coeziune

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri seara, la Alba Iulia, ca spera ca politica de coeziune sa dispuna de un buget mai mare in urma negocierilor viitoare, scrie Agerpres.

Cum vor arata noile trasee turistice spre Cetatea Devei, amenajate pentru cei care vor sa exploreze asezarea istorica

Trei trasee turistice, pentru pietoni, vor fi amenajate pe Dealul Cetatii Devei, pana la poarta monumentului istoric.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )