Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Mediafax , care citeaza Bloomberg . continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg .

Cea mai mare banca elvetiana, investigata in Belgia pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg. Angajatii UBS au contactat belgieni.

Banca elvetiana UBS, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile belgiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg.

LOVITURA pe piata bancara. Cea mai mare banca, investigata pentru SPALARE de BANI si crima organizata

Angajatii UBS au contactat belgieni bogati, inclusiv directori generali si sportivi, intr-o perioada de 10 ani, incurajandu-i sa deschida conturi nedeclarate in Elvetia, a relatat publicatia M. Belgique,.

LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Sloane Stephens in optimile de la Roland Garros si are sansa de a egala cea mai buna performanta obtinuta in cariera sa la un turneu de Mare Slem.

Un leu pentru autonomia telefonului tau: Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila, scrie ZF.

Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila.

Cea mai mare fabrica de drojdie din tara, Pakmaya, a intrat in vizorul politiei dupa ce un angajat a fost ars cu acid sulfuric in timpul serviciului

Compania SC Rompak Pascani SRL, cea care produce drojdia Pakmaya, a fost reclamata la Politie in urma cu cateva zile de un angajat care a fost stropit cu acid sulfuric in timpul serviciului, suferind rani grave la nivelul gatului, fetei si al membrelor.

Nicolae Robu, in Singapore, la cea mai mare conferinta a primarilor organizata in lume

Primarul Timisoarei a facut un rezumat, pe Facebook, al prezentarii pe care a facut-o la masa rutunda de la World Cities Summit and Mayors Forum, din Singapore.

Cea mai mare expozitie Rembrandt in Romania se va deschide la Muzeul de Arta Timisoara

Expozitia Rembrandt. Apogeul Artei Gravurii va fi prezenta in acest an pe simezele Muzeului de Arta Timisoara. Publicul va putea admira peste 250 de gravuri originale obtinute prin imprimare de pe placile lui Rembrandt aflate la Muzeul Luvru din Paris.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )