Libnet.ro
UNICEF

16:30

LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep, fata in fata cu Sloane Stephens si cu cea mai mare performanta a sa la Roland Garros

Simona Halep o intalneste pe Sloane Stephens in optimile de la Roland Garros si are sansa de a egala cea mai buna performanta obtinuta in cariera sa la un turneu de Mare Slem. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

Radwanska, eliminata. Halep a ramas jucatoarea cea mai bine clasata la Roland Garros

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a fost eliminata, vineri, in turul 3 al turneului de la Roland Garros, astfel ca Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in competitie.

Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 15:30)

Simona Halep favorita patru) va lupta pentru un loc in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15). Sportiva din SUA conduce in intalnirile directe cu 2-1. Meciul va fi in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 15:30.

Roland Garros: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-4, 6-3/ In premiera in sferturile de finala

Simona Halep favorita patru) a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Simona a trecut in doua seturi de Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3.

Simona Halep, in premiera in optimile de la Roland Garros, dupa un succes clar cu Torro-Flor

Principala favorita din acest moment la Roland Garros, Simona Halep si-a confirmat statutul intr-un meci in care n-a avut emotii in fata Mariei Teresa Torro-Flor Spania, locul 55 WTA).

Halep, dupa succesul cu Stephens: Ma bucur ca joc in sferturi pentru prima oara la Roland Garros! Care a fost momentul psihologic din optimi

Simona Halep a declarat ca este foarte bucuroasa pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Roland Garros, acolo unde n-a mai ajuns niciodata pana acum. Romanca a explicat care a fost momentul psihologic al confruntarii cu americanca Sloane Stephens.

Simona Halep recunoaste: E presiune pe mine, sunt printre favorite acum. Cu cine va juca in turul 3 la Roland Garros

Dupa ce s-a calificat in turul 3 al turneului Roland Garros, Simona Halep simte o presiune tot mai mare care apasa pe umerii ei, avand in vedere ca principalele favorite au iesit deja din concurs.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

LIVE Roland Garros: Simona Halep - Sloane Stephens 4-3, in optimi

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni, dupa ora 16. 00, cu americanca Sloane Stephens, favorita numarul 15, in optimile turneului de grand slam Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )