Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca ramane pe pierdere. Vezi rezultatele BCR pentru T3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare banca ramane pe pierdere. Vezi rezultatele BCR pentru T3

BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de active, a inregistrat in trimestrul al treilea al anului o pierdere neta de 212,5 milioane lei, in scadere cu 11,3% fata de perioada aprilie-iunie, pe fondul cresterii provizoanelor de risc aferente. continuă pe Wall-Street Ro

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

Cea mai mare economie din lume lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma?

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Cea mai mare economie din lume, lovita de uraganul Sandy. Ce va ramane in urma? [UPDATE]

Coasta de est a SUA va fi lovita in noaptea de luni spre marti de ceea ce se estimeaza ca va fi unul dintre primele 10 cele mai costisitoare uragane din aceasta tara. Proprietati in valoare de 80 mld. dolari se afla in calea uraganului Sandy, in vreme.

Biserica romano-catolica: Halloween este este cea mai mare sarbatoare luciferica.

Biserica romano-catolica din Polonia critica in termeni duri practicile sataniste de Halloween, conform unui mesaj al Arhiepiscopiei Varsoviei, potrivit realitatea. net. Traditia de Halloween, imprumutata din Statele Unite si devenita din ce in ce mai populara in Polonia, este rezultatul propagarii ocultismului si magiei, atrage atentia Biserica romano-catolica poloneza. Aceasta traditie isi are originea in adorarea pagana a spiritelor si al unui zeu celtic al mortii. Anton Lavey, .

Faze tari: I s-a ordonat sa omoare un rechin de 6 metri! Vezi ce s-a intamplat dupa 30 de minute in apa; Cea mai controversata reclama a saptamanii: Iisus gol, in pat cu Fecioara Maria; Are 113 ani si 91 cm inaltime

A produs 652 de litri de lapte in doar 9 luni. Alicia Richman, din Granbury, Texas, a fost omologata de expertii Guinness drept cea mai productiva mama a tuturor. Cinci copii cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Albert Einstein este recunoscut pentru mintea lui stralucita si un coeficient de inteligenta greu.

Banca Transilvania, profit cu 30% mai mare, la noua luni

Profitul net al Bancii Transilvania BT) este mai mare cu 30% - de 265,43 milioane lei - la finalul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Florin Citu: De ce estima FMI o crestere economica puternica la numai un an dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie

Cel mai recent raport al FMI face o analiza corecta a economiei Romaniei. Din pacate sufera la capitolul solutii si estimari. Cel mai recent raport ECONOMIA publicat de FLORIN CITU ADVISORY analizeaza pozitia FMI , concluzia fiind aceea ca exista o probabiliate mai mare pentru un scenariu pesimist decat scenariul de baza prezentat de FMI. De ce estima FMI o crestere economica asa de puternica la numai un an sau doi dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie, spune Florin Citu pe blogul lui.

AU Optronics lanseaza ecranul cu cea mai subtire margine pentru smartphone-uri si tablete

AU Optronics, producatorul taiwanez de display-uri TFT-LCD, a lansat displayul cu cea mai mica margine ce poate fi montat pe un smartphone. AUO foloseste tehnologiile proprii precum si metode de lucru la.

Orban: Reglementarea conflictului de interese, cea mai complicata dintre masurile cerute de CE.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, spune ca problema reglementarii preventiei, identificarii si sanctionarii conflictului de interese in achizitiile publice este cea mai complicata dintre cele solicitate de CE in vederea evitarii suspendarii pe cele trei programe intrate in presuspendare, potrivit Mediafax. Sunt altele masuri n. r. ) mai complicate care vor necesita inclusiv modificari cu caracter institutional si aici ma refer in special la chestiunea conflictului de interese, la .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )