Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai mare biblioteca privata din Romania, in pericol de a fi inchisa. Singurii care mai dau o mana de ajutor: voluntarii si cititorii pasionati

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare biblioteca privata din Romania, in pericol de a fi inchisa. Singurii care mai dau o mana de ajutor: voluntarii si cititorii pasionati

Biblioteca Franceza Eugene Ionesco din Galati reuseste cu greu sa isi achite facturile dupa ce autoritatile locale au sistat orice ajutor financiar. continuă pe Adevărul

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania, potrivit unui studiu

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania in prezent, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu Influence Me, realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox, citat de Mediafax.

Cea mai mare tableta Samsung apare in noi imagini

Pe internet au aparut de curand noi imagini cu Samsung Galaxy View, cea mai mare tableta a producatorului sud-coreean. Intentia celor de la Samsung de a introduce pe piata o tableta de dimensiuni uriase este cunoscuta de ceva vreme. Acum, insa, cei de la Sammobile au obtinut niste imagini extrem de interesante cu Samsung Galaxy [] Cea mai mare tableta Samsung apare in noi imagini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Konieczny, dupa 5 ani de mandat la FP: Cea mai mare dezamagire este ca nu am reusit sa miscam lucrurile intr-un ritm mai alert

In toamna lui 2009, la un hotel de cinci stele din Bucuresti, actionarii Fondul Proprietatea FP) se intalneau la una dintre obisnuitele Adunari Generale. Ce era special la aceasta data? Nu foarte multe: fostii proprietari prejudiciati de regimul.

FOTOGALERIE MedLife inaugureaza prima hyperclinica din portofoliu in Cluj-Napoca

MedLife continua seria de noi unitati inaugurate in acest an si deschide la Cluj-Napoca prima hyperclinica din portofoliul companiei. Hyperclinica MedLife Cluj-Napoca este cea mai mare clinica privata din oras si pune la dispozitia clujenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si laborator.

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana din Romania. Cine ii urmeaza in top

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, este cea mai simpatizata persoana publica din Romania. Potrivit unui studiu realizat de Starcom Mediavest Group, in parteneriat cu iVox urmatorii in top sunt Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra .

Unde se afla cea mai scumpa toaleta-muzeu din Romania

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, a carei investitie a fost estimata la aproximativ 400. 000 de euro, nu se autofinanteaza din taxa de intrare, scrie Ziarul Unirea. ro. in 5 luni, totalul.

Simona Halep, cea mai simpatizata persoana publica din Romania

Simona Halep este cea mai simpatizata persoana publica din Romania in prezent, fiind urmata de Andi Moisescu, Smiley, Ion Tiriac si Andra, potrivit celui mai recent studiu Influence Me, realizat de Starcom.

Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China

Conform unor informatii aparut de curand, Huawei este acum cel mai mare producator de telefoane din China. Pana de curand, Xiaomi era considerat cel mai mare producator de telefoane mobile din China. Compania, insa, are parte de probleme serioase pe principala sa piata. Astfel, dupa cum scriu cei de la TechCrunch, Xiaomi a vandut anul [] Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada.

Clasamentul Universitatilor din tarile in curs de dezvoltare: Doua universitati din Romania intra in top 50, Rusia conduce detasat clasamentul

Universitatea Lomonosov din Moscova este cea mai buna institutie de invatamant superior din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala, potrivit clasamentului pentru 2015-2016 realizat de Quacquarelli Symonds. Romania este reprezentata de sapte universitati in clasamentul acestui an, insa doar doua prind Top 50: cea mai buna universitate a Romaniei ramane Universitatea din Bucuresti, care ocupa locul 36. Ea este urmata in Top 50 de Universitatea Babes-Bolyai. Clasamentul a comparat in jur de 150 de universitati din 20 de tari. Vezi in articol care sunt tarile care intra in top si care sunt criteriile de clasificare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )