Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada. continuă pe Wall-Street Ro

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana

Conform unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania, dupa primele trei trimestre din acest an, anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

PPT Preturi Pentru Tine: Numarul 1 pentru cel mai bun raport calitate - pret in categoria magazine de imbracaminte si incaltaminte.

Consumatorii romani considera ca PPT Preturi Pentru Tine ofera cel mai bun raport calitate - pret la categoria magazine de imbracaminte si incaltaminte.

Ieseanul Octav Chelaru premiat la Timishort. Scurtmetrajul sau Ocupat a fost votat cel mai bun film romanesc

Ieseanul Octav Chelaru si scurt metrajul sau Ocupat au luat premiul pentru cel mai bun film romanesc la Festivalul International de Film Timishort.

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

BlackBerry Priv a fost anuntat oficial de companie, dar inca nu a fost lansat si nici nu a fost comunicat un pret pentru el. Totusi, este prezentat intr-un nou videoclip oficial.

Satul din Apuseni de pe cel mai mare lac carstic din Romania nu are apa potabila. Cum explica specialistii acest paradox

Un sat din Apuseni, asezat intr-o zona turistica pitoreasca, nu departe de Ghetarul de la Scarisoara, traieste un veritabil paradox. Desi se afla pe cel mai mare lac carstic din Romania, satul Mununa din comuna Garda de Sus, nu are apa potabila. Locuitorii sunt obligati sa aduca apa de la peste 2 kilometri departare.

Taylor Swift este in prezent cel mai bine platit muzician din lume

Cantareata country-pop americana Taylor Swift este cel mai bine platit muzician din lume, cu un onorariu de peste 1 milion de dolari pe zi, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )