Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

Hotnews Hotnews,
 Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50. continuă pe Hotnews

Serban Bubenek: inRomania nu avem un staff tehnic al spitalelor, avem niste electricieni, cel mai prost platiti din lume

Presedintele Societatii Romane de Anestezie Terapie-Intensiva, Serban Bubenek, a precizat, intr-o dezbaterepe Facebook de Colegiul Medicilor din Romania CMR),ca inRomania nu avem un staff.

Pretul argintului a crescut luni cu 8%. Este cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani

Pretul argintului a crescut luni, pe masura ce boomul alimentat de Reddit in stocurile foarte scurtate pare sa se revarse pe piata metalelor. Futures-urile pe argint au crescut cu 8% pana la 29,06 dolari pe.

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

Blestemul de a fi cel mai frumos baiat din lume. Drama actorului care a primit acest titlu in adolescenta

Bjorn Andresen era un adolescent de 15 ani cand a cunoscut faima cu rolul lui Tadzio din celebra pelicula Moarte la Venetia, regizata de Luchino Visconti. La Cannes, in 1971, regizorul, homosexual declarat, l-a proclamat pe Andresen cel mai frumos baiat din lume. Iar asta aproape i-a distrus viata.

VIDEO INTERVIU Claudia Horsia - sef de laborator, Grupul Jidvei: Vinul, dupa laptele matern, este cel mai complex aliment

Claudia Horsia, sef de laborator la Grupul Jidvei, a acceptat provocarea unui dialog la distanta despre rolul laboratorului de analiza si control la o crama. in cadrul interviului acordat lui Razvan Avram, pentru Drink Insider by HotNews. ro, Claudia Horsia a vorbit despre mostenirea lasata de Louis Pasteur in domeniul enologiei, a explicat rolul laboratorului in obtinerea unor vinuri de calitate, a demontat mitul durerilor de cap date de sulfitii din vin, dar s-a referit si la vinurile Jidvei din recolta 2020 si la campania must de Jidvei.

A TRECUT DE 30 DE DOLARI UNCIA Cererea din partea investitorilor duce pretul argintului la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani

Cotatia futures a argintului a depasit ieri, pe piata americana, pragul de 30 de dolari uncia, in conditiile in care metalul pretios a devenit tinta agitatiei provocate recent de investitorii de retail pe pietele bursiere, conform Bloomberg.

Ea e femeia cu cei mai mari pometi din lume! Cum arata Anastasia Pokreshchuk inainte de operatiile estetice

Are cei mai mari pometi din lume pe care i-a obtinut cu ajutorul interventiilor estetice! Anastasia Pokreshchuk, un model originar din Ucraina, e indragostita de felul cum arata! Ce fel arata la 30 de ani!.

Femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria si are doar 22 de ani

Are cele mai mari buze din lume si se mandreste cu ele! Andrea Ivanova nu s-a nascut asa, ci a mers la medicul estetician de zeci de ori! Are doar 22 de ani si chipul ei a trecut printr-o multime de transformari!.

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Cu totii am capatat macar jumatate de kilogram dupa sarbatorile acestea pline si nu ar fi bine deloc sa il lasam acolo in pregatirea verii. Mananca si slabeste. Top 3 alimente care te ajuta in lupta cu kilogramele in plus Apa plata sau minerala, ceai neindulcit din plante aromate 0 cal 100 gr Nu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )