Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Playtech Playtech,
Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Certificata de Cartea Recordurilor Guiness, cea mai mare colectie de jocuri detinuta de o persoana poate fi cumparata online. A muncit mult sa o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strange o colectie de jocuri demna de Cartea Recordurilor. in urma cu ceva timp, cand a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10. 607 titluri unice, in timp ce la data vanzarii valoarea exacta a depasit 11. Pentru ca pe langa titlul de colectionar []. continuă pe Playtech

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE

Romania a inregistrat, in luna aprilie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale, de 1,7%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Grecia, cu 1,3% si de Letonia, cu 0,7%, potrivit datelor Institutului European de Statistica Eurostat.

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 3,8% in primul trimestru din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit celei de-a doua estimari publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Au descoperit cea mai mare COMOARA din Ocean. Este de trei ori mai mare decat Germania

Pamantul nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi omul si-a pus amprenta asupra Terrei, iar multe lucruri au fost distruse din cauza poluarii, exista locuri perfecte pe suprafata Pamantului, pe care oamenii de.

MAGAZIN Pot oamenii sa-si aminteasca propria nastere? De ce e Top Gun e un film ridicol. 11 solutii ale Paradoxului lui Fermi. Cei mai faimosi 5 hackeri din lume. Retetele medicale viitoare vor prescrie cure de realitate virtuala.Noul mod de a arde calor

Patru americani din 10 cred ca Pamantul si omul modern a fost creat de Dumnezeu in urma cu mai putin de 10. 000 de ani, potrivit unui nou sondaj Gallup. Un american din doi admite ca Pamantul si omul au evoluat in decursul a milioane de ani, dar sunt convinsi ca Dumnezeu a ghidat intregul proces. Opt americani din 10 cred in miracole si unul din patru americani este convins ca Soarele, cat e el de mare, se invarte in jurul Pamantului si nu invers. Respect!.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare show fotbalistic din lume: ghidul Mondialului apare marti, 10 iunie

O data la patru ani, toata planeta sta cu ochii pe competitia care aduna miliarde de oameni in fata televizoarelor. Te asiguram ca vei avea cel mai bun loc si ca nu vei rata nimic.

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Simona Halep a adus cea mai mare audienta a versiunii in limba romana a canalului Eurosport

Semifinala Open-ului Francez, disputata intre Andrea Petkovic si Simona Halep, a stabilit un nou record de audienta medie pentru versiunea in limba romana a canalului Eurosport continuand astfel seria audientelor exceptionale inregistrate pe parcursul competitiei.

Cea mai MARE banca din America, INVESTIGATA. Plateste 12 MILIARDE de dolari sa ingroape ancheta

Bank of America negociaza un acord amiabil in cadrul caruia ar plati cel putin 12 miliarde de dolari Departamentului Justitiei si unor state americane pentru a opri investigatii legate de ipoteci vandute de .

Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

Emil Boc este de parere ca o fuziune prin absorbtie intre PDL si PNL nu ar fi cea mai buna solutie. Acesta spune ca este de preferat fuziunea prin comasare, care ar da posibilitatea si altor formatiuni sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )