Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai mare companie aeriana romaneasca inaugureaza un nou zbor spre Anglia

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare companie aeriana romaneasca inaugureaza un nou zbor spre Anglia

Cea mai mare companie aeriana romaneasca a lansat un nou zbor: Cluj-Birmingham. Aeronavele vor zbura de la Cluj spre Birmingham de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri. continuă pe Adevărul

Cea mai aglomerata ruta aeriana este intre Seul si o insula de care probabil nu ati auzit: motivele pentru care foarte multi oameni vor sa ajunga acolo FOTO

Care credeti ca este cea mai populara ruta aeriana? De la New York la Los Angeles? Din Londra catre Paris? Poate de la Beijing la Shanghai? Niciuna dintre aceste varianate. in realitate, este Seul-Jeju, capitala insulei Jejudo din Coreea de Sud.

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

UniCredit va concedia mii de angajati si va lansa cea mai mare emisiune de actiuni din Italia, in incercarea de a se salva

UniCredit vrea sa lanseze pana in iunie cea mai mare emisiune de actiuni din Italia si sa obtina astfel 13 miliarde de euro, bani care vor ajuta la scoaterea din bilant a unor credite neperformante ev.

Romanii, campioni la recorduri trasnite: De la 3,3 kilometri de prezervative innodate, la cea mai mare lingura de lemn (FOTO)

Romanii nu se dau in laturi de la recorduri, mai ales cand vine vorba despre lucruri iesite din comun. Unele dintre evenimentele cu care romanii au intrat in Cartea Recordurilor pot fi.

Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Grupul de companii Premium Porc organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 16. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani, cea de-a III-a editie a evenimentului Ziua Porcului Ignat.

Masina electrica cu cea mai mare autonomie nu mai e Tesla

In imaginile alaturate este masina electrica ce depaseste, in teorie, recordul de autonomie inregistrat de Tesla. Poarta numele Lucid Motors Air si va ajunge pe piata in 2018. Cu totii visam la masina electrica perfecta cu o autonomie generoasa si un pret accesibil. Se pare insa ca vor mai trece cativa ani pana cand astfel [].

Tarancute(De la fantana), cea mai importanta pictura de Grigorescu, licitata intre 90.000 si 160.000 de euro

Vedeta de necontestat este cea mai importanta pictura a lui Nicolae Grigorescu iesita pana astazi din colectiile private si pusa in vanzare in piata de arta:TarancuteDe la fantana) 90. 000 euro).

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la CE de Handbal

Cristina Neagu a fost la finalul zilei de miercuri cea mai prolifica marcatoare de pana acum, de la Campionatul European de Handbal feminin Suedia 2016.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna: minus 22 de grade la Miercurea Ciuc

Meteorologii au anuntat ca cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 22 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc.

Cea mai friguroasa zi de iarna din Transilvania a fost inregistrata, marti spre miercuri, la Harghita

Termometrele au inregistrat, miercuri, cea mai scazuta temperatura a sezonului din Transilvania din acest an. Astfel, la Miercurea Ciuc au fost minus 22 de grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )