Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai mare competitie de robotica ajunge si in liceele din Romania

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare competitie de robotica ajunge si in liceele din Romania

In Statele Unite ale Americii, First Tech Challenge a devenit foarte populara, iar de anul acesta avem o versiune locala destinata elevilor de liceu. Spatiul de lucru va fi la Universitatea Politehnica. continuă pe Adevărul

Regiunea de NE a Romaniei, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor UE in perioada 2007 - 2013

Regiunea de Nord-Est a Romaniei are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2007 - 2013, a declarat ieri, la Iasi, comisarul european Corina Cretu, la dezbaterea Dialog cu cetatenii.

Protest la Penitenciar. Lider de sindicat: Siguranta perimetrului de paza este asigurata in cea mai mare parte cu detinuti

Angajatii Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin protesteaza luni dimineata, timp de doua, in fata unitatii. Conditii de munca imbunatatite, eliminarea inechitatilor salariale, angajarea unui personal suficient pentru restrangerea orelor suplimentare prestate de actualii angajati sunt revendicarile scandate de acestia.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii

Un preot spulbera un mit important al ortodoxiei. Protoprezbiter Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre marile capcane legate de.

Pacatele lui Pinalti: cea mai mare pedeapsa in dosarul Microsoft. in ce alte procese de coruptie mai este implicat Gheorghe Stefan

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt a fost condamnat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la 6 ani de inchisoare in dosarul Microsoft, dupa ce, la prima instanta, pedeapsa fusese de 3 ani cu executare.

Au fost puse in vanzare biletele pentru Eurobasket, cel mai mare eveniment sportiv din Romania

Federatia Romana de Baschet FRB) a anuntat ca a deschis vanzarea de bilete on-line pentru Eurobasket-ul de anul viitor, care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj. Este cea mai importanta competitie sportive gazduita vreodata de Romania, a sustinut reprezentantul FRB, Adrian Voinescu.

VIDEO Renault Zoe ZE 40 devine cea mai accesibila masina electrica cu cea mai mare autonomie, 400 km

Renault are la standul sau de la Salonul Auto de la Paris 1-16 octombrie pentru public, 29-30 septembrie pentru presa) modelul Renault Zoe ZE 40, adica o versiune imbunatatita a masinii electrice Zoe, care are acum autonomie de pana la 400 km in ciclul de testare NEDC, care corespunda unei autonomii reale de circa 300 km.

Sentinte finale in Dosarul Microsoft. Toti inculpatii merg la inchisoare. Pinalti a incasat cea mai grea pedeapsa: 6 ani. NIRO a plans in sala de judecata. Gabriel Sandu: Asta a fost doar o executie pe care mi-o asum si pentru care o sa platesc

ICCJ a decis, luni, sentinte mai dure decat cele care fusesera dispuse in prima faza a procesului. Cea mai mare pedeapsa a primit-o Gheorghe Stefan, zis Pinalti: sase ani de inchisoare. Dorin Cocos a primit trei ani si patru luni de inchisoare, iar Dumitru Nicolae a primit doi ani si patru luni de inchisoare.

Reteta ciorbei de burta care se mananca cu furculita, cuprinsa in cea mai inalta carte de bucate lansata in Romania

Cea mai mare carte de bucate din Romania, denumita Euphoria, este lansata duminica 2 octombrie, la Alba Iulia, in cadrul festivalului Alba Carolina Food Fest. Cartea de bucate este inalta de trei metri si apartine chef-ului Cosmin Toma, cunoscut pentru retetele inovatoare pe care le-a propus si realizat in ultimii ani.

Asistentele medicale, cea mai dezavantajata categorie profesionala

Discriminarea asistentelor medicale absolvente de postliceala constituie cea mai mare problema a salariatilor din Sanatate, ea afectand 63. 586 de asistente medicale din unitatile sanitare publice, precizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )