Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai mare descoperire facuta in ultimii 30 de ani, in ROMANIA. Se afla la o adancime de peste 2.500 de metri

Antena3 Antena3,
Cea mai mare descoperire facuta in ultimii 30 de ani, in ROMANIA. Se afla la o adancime de peste 2.500 de metri

S-a descoperit un nou zacamant de petrol si gaze in Romania. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 de ani in zona Muntenia. Zacamantul a fost descoperit de doua companii petroliere in sudul judetului. continuă pe Antena3

Zacamant important de titei si gaze, descoperit in Buzau. Este cea mai mare descoperire din ultimii 30 ani in Muntenia

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Productia potentiala pe sonda este de 1. 100 bep/zi. Potrivit declaratiilor.

Rectificare de buget. Care a fost cea mai mare datorie acoperita in judetul Calarasi

Consilierii au aprobat in sedinta extraordinara rectificarea bugetului judetului Calarasi, pentru plata unor datorii, cea mai mare suma fiind acoperita pentru Spitalul Judetean de Urgenta.

Analiza BBC: Este economia Chinei cea mai mare din lume?

Pentru prima oara in 140 de ani, Statele Unite a pierdut titlul de cea mai mare economie mondiala - titlu care a revenit recent Chinei, conform Fondului Monetar International. Dar cat de corecte sunt aceste.

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

iN PREMIERA: Povestea celor patru surori cu un har aparte si cum ar putea fi Romania cea mai mare producatoare de alimente bio din Europa, duminica, la Antena 3

In primul material in premiera, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred ca darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit sa-l imparta in patru.

50 de ani de la construirea drumului spre Poiana Brasov. Soseaua a transformat statiunea dintr-un catun izolat in cea mai mare statiune de schi din Romania

Acum jumatate de secol Poiana Brasov era o statiune locala unde oamenii mergea sa se plimbe si sa respire aerul curat de munte. Era un catun cu doar cateva cabane, un fel de cartier izolat al Brasovului. Comunistii au vazut insa potentialul statiunii, care a devenit preferata lui Nicolae Ceausescu care venea aici in fiecare an sa vaneze.

Ce se intampla in aceste momente in China. Este cea mai mare scadere

Ghetarii din China s-au retras cu circa 7. 600 de kilometri patrati 18%) fata de nivelul din anii 50, au constatat oameni de stiinta, citati de Xinhua. Un studiu care a folosit date de teledetectie din.

Cea mai mare universitate din tara ofera, inca de acum, consultatii gratuite pentru admiterea la facultate

Elevii de clasele XI-XII care au in plan sa-si continue studiile la UBB pot sa se inscrie la consultatii gratuite pentru admitere oferite de Facultatile de Matematica si Informatica, Istorie, Teatru si Televiziune.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

OMV Petrom a descoperit un mare zacamant de titei si gaze in judetul Buzau

OMV Petrom, in parteneriat cu Hunt Oil Company of Romania Hunt Oil), au anuntat descoperirea unui nou zacamant de titei si gaze, in sudul judetului Buzau. Zacamantul a fost descoperit in perimetrul VIII Urziceni Est, prin saparea sondei de explorare Padina Nord 1, la o adancime de peste 2. 500 de metri. Descoperirea se afla la cca. 7- 12 km distanta de zacaminte mature, exploatate de mai bine de 50 de ani, informeaza OMV Petrom. Potrivit reprezentantilor OMV Petrom, ar fi cea mai mare descoperire din ultimii 30 de ani in zona Munteniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )