Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cea mai mare dilema de pe internet. Ce culoare are acest pantof sport?

Antena3 Antena3,
Cea mai mare dilema de pe internet. Ce culoare are acest pantof sport?

Dupa rochia celebra care a impartit internetul in doua, a venit randul unei noi controverse. O studenta din Spania a publicat o folografie, explicand ca i-a fost trimisa de o prietena. continuă pe Antena3

O scurgere de petrol din Golful Mexic, posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010

O scurgere de petrol din Golful Mexic de saptamana trecuta este posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010 la campul petrolifer Macondo a companiei British Petroleum BP) care a scufundat platforma Deepwater Horizon, transmite Bloomberg.

Ai pres in fata usii? Arunca-l imediat! Este cea mai mare greseala a romanilor. Iata ce nenorocire ti se poate intampla

Nu exista roman care sa nu aiba pres in fata usii de la intrare, insa trebuie sa stiti ca exista anumite riscuri la care va supuneti folosind acest obiect. Numerologul Viorel Pop sustine.

Care este reteaua de telefonie din Romania cu cea mai rapida conexiune la Internet 4G

Inca de la lansarea 4G, internetul mobil a cunoscut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste viteza conexiunii. Reteaua care ofera cel mai rapid Internet 4G este cu 15% mai rapida decat celelalte.

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV.

Prins cu minciuna. Secretarul general al Senatului s-a ridicat singur la rang de demnitar, apoi si-a fixat o leafa mai mare decat a lui Iohannis. Cine e Ion Vargau

Secretarul general al Senatului, Ion Vargau, fost senator PSD, s-a ridicat cu de la sine putere de la statutul de functionar la cel de demnitar si, drept urmare, si-a aplicat, tot dupa bunul plac, o leafa mai mare decat cea a presedintelui Senatului sau a presedintelui Romaniei, primii oameni in stat. Apoi s-a aparat mintind.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului (FOTO)

Cristian Pomohaci, la cea mai cunoscuta clinica pentru tratarea cancerului. Cristian Pomohaci a facut, saptamana tercuta, o deplasare care ii ingrijoreaza pe fanii sai. Preotul acuzat de.

Ingredientele unui oras modern: cum a ajuns Viena capitala cu cea mai buna calitate a vietii

Viena este cel mai inteligent oras din lume potrivit Smart City Index realizat de compania de consultanta Roland Berger pentru anul 2017, iar de 8 ani conduce clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, potrivit unui studiu realizat de compania Mercer. Care este secretul? Transportul public din Viena este considerat unul dintre cele mai performante din lume, orasul are circa 2000 de parcuri, iar tehnologia face viata locuitorilor si a turistilor mai usoara. In plus, orasul investeste masiv in cercetare pentru a reduce poluarea si congestiile in trafic, ambitia sa fiind ca pana in 2050 sa reduca cu pana la 80% emisiile de CO2, raportat la 1990, iar consumul din surse regenerabile de energie sa ajunga pana la 50%.

incepe Lets Get Green! - cea mai ampla campanie de educatie ecologica. Valoarea premiilor depaseste 64.000 de euro

Scolile din Romania pot castiga o transformare completa in valoare de 15. 000 de euro in urma inscrierii in cea mai ampla campanie nationala de educatie ecologica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )