Libnet.ro
UNICEF

11:15

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA. continuă pe Hotnews

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

Simona Halep a pierdut locul 1! Cine a depasit-o in luna septembrie

Simona Halep a pierdut locul 1. Romanca a fost devansata si in clasamentul celor mai bune jucatoare din septembrie. Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala.

Simona Halep a pierdut locul 1. Cine a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie. Simona Halep a ocupat locul doi in.

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor

Ajunsa pe locul 1 in clasamentul WTA, Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire la adresa antrenorului Darren Cahill. Esti cel mai bun antrenor, iti multumesc ca esti alaturi de mine in fiecare zi din 2015, a spus, printre altele, Halep.

Cristian Tudor Popescu explica un paradox: Simona Halep de pe locul 1 a invins-o pe Simona Halep de pe locul 2

Simona Halep este noul lider mondial, din tenisul feminin, iar Cristian Tudor Popescu a analizat performanta jucatoarei din Constanta.

Halep, pentru a doua saptamana in fruntea ierarhiei mondiale

Simona Halep ocupa pentru a doua saptamana la rand primul loc in clasamentul WTA.

VIDEO WTA: Caroline Garcia, jucatoarea lunii septembrie; Simona Halep, locul doi

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie, scrie News. ro. Halep a ocupat locul doi in urma votului de pe site-ul WTA.

ANALIZA Simona Halep, simbolul Constantei si al constantei. Performanta unica a jucatoarei de pe locul 1 WTA

Turneului Campioanelor incepe saptamana viitoare la Singapore. Din 2014 si pana acum, doar o jucatoare a fost prezenta an de an la aceasta intrecere a elitelor: Simona Halep.

CTP e transant:Este o prostie sa spui ca Simona Halep e cea mai buna jucatoare din lume!

Cristian Tudor Popescu o apreciaza extrem de mult pe Simona Halep, dar explica adevarata semnificatie a acestui loc 1 WTA.

FOTO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea nepoatei sale si ce a facut numarul 1 mondial alaturi de rude. Veste mare in familia jucatoarei de tenis

Simona Halep, numarul 1 WTA, se afla in vacanta, inainte de Turneul Campioanelor, si profita de fiecare moment al acesteia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )