Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 . continuă pe România Liberă

Basescu: Membrii PMP sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui, facand apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani ai emisiunii

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori. Aceasta reprezinta cea mai mare audien.

Japonia se confrunta cu cea mai mare furtuna de zapada din ultima jumatate de secol. Cel putin 11 morti si 1.250 de raniti

O furtuna de zapada exceptionala, fara precedent in ultima jumatate de secol la Tokyo, a provocat moartea a 11 persoane si ranirea altor 1. 250, sambata si duminica, pe tot teritoriul Japoniei, potrivit.

Cea mai mare REUSITA a TV Antena 3

Antena 3 a fost nominalizata, anul acesta, la 10 categorii din cadrul New York Festivals World`s Best TVFilms, a anuntat Mihai Gadea, duminica seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Astfel, Antena 3.

Cea mai mare REUSITA Antena 3: 10 nominalizari la New York Festivals World`s Best TVFilms

Antena 3 a fost nominalizata, anul acesta, la 10 categorii din cadrul New York Festivals World`s Best TVFilms, a anuntat Mihai Gadea, duminica seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Astfel, Antena 3.

Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui. El a facut apel la membrii.

Printesa gheturilor din cea mai frumoasa cascada.

Cascada din Banat este situata exact pe Paralela 45, la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord. Olegenda din Banat spune ca frumoasa Printesa a gheturilor, al carei chip muritorii pot sa il zareasca doar in oglinda inghetata a apelor pure de munte, isi dureaza in fiecare iarna palatul de clestar in Bigar, locul unde se afla cea mai frumoasa cascada din lume. Palatul de clestar este, de fapt, apa inghetata a cascadei, situata exact pe Paralela 45, care imparte in jumatate emisfera .

Cea mai cunoscuta trupa de jazz din Ungaria canta la Opera Maghiara.

Una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz din Europa, Hot Jazz Band din Budapesta, va concerta in data de 15 februarie la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Trupa infiintata in anul 1985 prelucreaza cu precadere muzica anilor 20, 30, 40 in stil dixie si swing. Hot Jazz Band este castigatoare a patru mari festivaluri internationale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franta 1995) si cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento SUA), unde a .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )