Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful diplomatiei americane a discutat cu aliatii din Orientul Mijlociu despre o coalitie globala impotriva Iranului

Adevărul Adevărul,
Seful diplomatiei americane a discutat cu aliatii din Orientul Mijlociu despre o coalitie globala impotriva Iranului

Secretarul american de stat Mike Pompeo a purtat discutii cu privire la Iran si la securitatea maritima cu aliatii sai din Golful Arabic, luni, in cursul unei vizite in regiune, in contextul in care presedintele american Donald Trump a anulat in ultimul moment un atac asupra Iranului ca raspuns la doborarea dronei americane, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Componenta economica a planului de pace pentru Orientul Mijlociu propus de SUA, primita cu scepticism

Componenta economica a mult asteptatului plan de pace pentru Orientul Mijlociu formulat de administratia Trump a starnit reactii reci din partea aliatilor regionali, cu doua zile inainte sa fie discutat la conferinta din Golf, scrie Times of India.

IN ORIENTUL MIJLOCIU: Palestinienii protesteaza fata de planul de pace

Palestinienii au ars portrete ale presedintelui american Donald Trump, ei protestand atat in Fasia Gaza cat si in Cisiordania ocupata de Israel fata de planul SUA pentru pacea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

Iranul, despre planul SUA pentru pace in Orientul Mijlociu: O rusine. Este condamnat la esec

Purtatorul de cuvant al ministerului iranian de externe a declarat luni ca planul american pentru pace in Orientul Mijlociu ce va fi prezentat la o conferinta internationala, ce va avea loc saptamana aceasta in Bahrein este o rusine si este condamnat la esec, transmite Reuters.

Palestinienii au respins Afacerea Secolului, planul american pentru pacea in Orientul Mijlociu

Oficialii palestinieni au respins sambata propunerile lui Kushner, ginerele presedintelui american Donald Trump, in ceea ce priveste proiecte majore de investitii, parte a planului economic american de pace pentru Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

VIDEO Jared Kushner dezvaluie planul Administratiei Trump pentru pacea in Orientul Mijlociu: Peste 50 de miliarde de dolari pentru investitii in regiune

Administratia Trump a dezvaluit sambata prima partea a planului de pace pentru Orientul Mijlociu, relateaza BBC News si Reuters. Planul se axeaza pe dimensiunea economica, vorbind despre fonduri de 50 de miliarde de dolari pentru regiune, din care peste jumatate ar urma sa fie directionate catre teritoriile palestiniene, pe o perioada de peste 10 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )