Libnet.ro
UNICEF

18:15

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

Robert Pattinson este cel mai frumos barbat din lume! Cine a decis asta!

Robert Pattinson este oficial cel mai frumos barbat din lume! Iar asta nu o spune vreun clasament oarecare, ci oamenii de stiinta! Iata cum este posibil acest lucru! .

Ela Craciun i-a oferit cadou fiicei sale de 8 ani o petrecere spa. Cea mai inedita aniversare din showbiz!

Ela Craciun si-a sarbatorit fiica intr-un mod cu totul inedit. Micuta Alesia a implinit 8 ani si a avut parte de o petrecere cu o tematica mai rar intalnita: un spa party. Fetita a petrecut cateva ore de neuitat alaturi de prietenele sale in cadrul unei petreceri ce a recreat un salon de infrumusetare.

HOPA! Cea mai SEXY POLITICIANA a tarii, FILMATA COMPLET DESPUIATA! Imaginile INTERZISE CARDIACILOR s-au scurs pe internet (GALERIE FOTO)

Charlie Riina, cea mai frumoasa sahista din lume a participat la alegerile locale din Canada si a obtinut 387 de voturi. Focoasa blondina locuieste in Canada si este dornica sa se afirme in lumea politica,.

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai puternica tornada din istoria Romaniei

In Romania, tornadele sunt rare. Cea mai cunoscuta din istorie a ramas tornada de la Bretcu.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

Romanilor le place Dubai. Cati au calatorit in regiune

In anul 2019, au calatorit 82. 820 de turisti romani in Dubai. Aceasta cifra indica o crestere cu 12% fata de anul 2018 si situeaza tara pe loc fruntas in Europa de Est. Astfel, Romania devine tara cu cea mai mare crestere din regiunea estica.

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cele mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )