Libnet.ro
UNICEF

19:15

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Adevărul Adevărul,
Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Astronomii au pornit telescopul Daniel K. Inouye Solar DKIST din Maui, Hawaii si au facut o fotografie incredibila. in prag de nou ciclu solar, ei vor sa elucideze multe enigme, cum este cea legata de coroana solara care este de milioane de ori mai fierbinte decat suprafata astrului.

VIDEO Imagini cu Soarele, la cea mai mare rezolutie realizata vreodata

Un enorm telescop american situat pe varful unei insule vulcanice din Pacific a realizat fotografii ale soarelui de o rezolutie inedita, care permit observarea bulelor de plasma de marimea Frantei. Nu este decat inceputul, spune directorul centrului, citat de AFP.

Romania, cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE. Cifrele exodului

Romania a ramas cel mai mare exportator de forta de munca in Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor in blocul comunitar. Circa 173. 000 de roman.

Business report: Cea mai mare economie a Europei detine numerar record; Romania se imprumuta mai scump decat Bulgaria; Cat ne costa sa incarcam o masina electrica in Romania

ANAF a publicat lista rusinii! Nimeni nu va scapa. Se anunta macel. Pilonul II: randamentele reale si riscul valutar. Masuri de intreprins rapid.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana

Romania a facut progrese in reducerea riscului de saracie la persoanele care au un loc de munca, dar cu toate acestea a ramas si in anul 2018 statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate 15,3%), in conditiile in care media in Uniunea Europeana este de 9,5%, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Vine URGIA peste ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! ANUNTUL iNGROZITOR facut de meteorologi

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna! Desi pana acum am avut parte de o iarna extrem de blanda, ar urma o perioada friguroasa! RUNELE ANUNTA SFARSITUL! MIHAI.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )