Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai mare greseala pe care o fac toti romanii atunci cand prajesc cartofi

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greseala pe care o fac toti romanii atunci cand prajesc cartofi

Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le. continuă pe Antena3

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

Cea mai mare baza de date despre administratie publicata vreodata pe Internet, lansata de tanarul dat afara de Guvernul Grindeanu

Cristian Botan spune ca este vorba despre prima platforma care geolocalizeaza peste 14. 000 de institutii publice, ajutand administratia sa devina eficienta, profesionista si lipsita de coruptie.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Tanarul de geniu MAZILIT DE GRINDEANU din Guvern continua lupta cu CORUPTIA! Cristian Botan a lansat cea mai mare baza de date despre administratia publica

Desi nu mai lucreaza in structurile guvernamentale, pentru ca a fost dat afara de Guvernul Grindeanu, tanarul focsanean Cristian Botan isi continua munca in domeniul transparentizarii ac.

Cea mai mare retea de elearning s-a relansat

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, reteauaEDU. ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani, spun creatorii retelei. Aceasta va putea fi folosita de comunitatea scolara pentru a dezvolta un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.

VIDEO Un mic atol nelocuit din Pacific are cea mai mare densitate de gunoaie din lume, fiind poluat cu 38 de milioane de bucati de plastic

Unul dintre cele mai izolate locuri din lume, un atol de corali nelocuit este si unul dintre cele mai poluate locuri de pe glob, scrie Guardian.

Cea mai mare performanta romaneasca in alpinism. Horia Colibasanu a urcat pe Everest (8.848 metri), fara oxigen suplimentar si fara sprijinul serpasilor

Alpinistul timisorean Horia Colibasanu a reusit sa ajunga pe cel mai inalt varf din lume, Everest 8. 848 metri), marti, la ora 6. 20 ora Romaniei).

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )