Libnet.ro
UNICEF

21:00

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

Eurostat: Romania a avut cea mai mar crestere economica procentuala din UE in primul trimestru 2017

Romania a avut cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana in primul trimestru al anului 2017: 5,6% fata de primul trimestru al anului 2016 si 1,7% fata de trimestrul IV al anului 2016, pe serie ajustata sezonier, conform datelor prezentate, marti, de Biroul european de statistica Eurostat.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

VIDEO. Judetul Bistrita-Nasaud a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare hora si cel mai numeros public costumat in portul taranesc

Judetul Bistrita-Nasaud a stabilit doua recorduri mondiale pentru cea mai mare hora traditionala si pentru cel mai numeros public, costumat in portul taranesc traditional, a anuntat, luni, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills. De ce costa 100 de milioane de dolari!

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills este de vanzare. Costa 100 de milioane de dolari, este construita si amenajata in stil minimalist si ofera un view spectaculos spre Hollywood. Iata cateva imagini cu locuinta.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )