Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste. continuă pe Antena3

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

Razboiul conductelor! SUA, Europa, Turcia si Rusia se lupta pentru Drumul Gazului! De ce are loc cea mai mare tragedie din timpurile moderne in Siria |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Competitia la nivel global pentru resursele energetice trece prin Siria. Nu este vorba numai de cine va reusi sa puna mana pe resursele Siriei, ci si de traseele gazoductelor si oleoductelor viitorului catre beneficiari. Siria se afla in mijlocul unei colosale rezerve de gaze si are dreptul, prin apele teritoriale din Mediterana, la o parte substantiala.

Protestul biciclistilor: Zero strazi accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, zero piste pentru biciclete. Primaria Capitalei, probabil cea mai incompetenta administratie din lume

Zero strazi accesibilizate pentru persoanele cu dizabilitati si zero metri de piste pentru biciclete, acesta este mesajul transmis de sutele de biciclisti care s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau, pentru a protesta fata de lipsa de implicare a Primariei Capitalei fata de nevoile cetatenilor. Totodata, acestia au etichetat Primaria Capitalei drept probabil cea mai incompetenta administratie din lume.

Cea mai tare inovatie din domeniul auto, premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Andrei Marin, marele castigator

Cea mai impresionanta inovatie din domeniul auto a fost premiata de Fundatia Dan Voiculescu. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Salonul Auto Bucuresti a lansat a doua editie a concurs.

Vremea rea da peste cap programul de Pastele Blajinilor. Mitropolitul Vladimir a emis o circulara: credinciosii sa-si pomeneasca mortii la cea mai apropiata biserica

Cei care nu vor reusi sa ajunga de Pastele Blajinilor in localitatile unde isi au inmormantate rudele pot sa le pomeneasca la cea mai apropiata biserica, pe parcursul zilei de duminica si luni, 23-24 aprilie. O circulara in acest sens a fost emisa de catre Mitropolitul Chisinaului si intregii Moldove, Vladimir, transmite IPN.

Dupa viscol a venit gerul peste Romania: A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani (VIDEO)

Dupa viscol, a dat inghetul. Romanii au trecut peste cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani. Au fost minus 13 grade in zona montana inalta. Jumatate din Romania a.

Cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani

A fost cea mai rece noapte de aprilie din ultimii 14 ani, in Romania. Pe Vf. Omu s-au inregistrat -13 grade Celsius si - 10 la Balea Lac. Chiar si in Capitala s-au inregistrat.

Cantarea o jumatate de tona, dar a schimbat ceva in viata ei. Cum a reusit sa slabeasca cea mai grasa femeie din lume

Eman Ahmed, din Egipt, era cea mai grasa femeie din lume. Dupa ce a suferit o operatie bariatrica in India a ajuns sa cantareasca 250 de kilograme, jumatate din greutatea pe care o avea inainte.

Forumul Economic Mondial a desemnat cea mai buna destinatie de vacanta din lume in 2017

Raportul din acest an al Forumului Economic Mondial intitulat Raportul privind competitivitatea in turism: calea pentru un viitor mai durabil si favorabil incluziunii a desemnat cea mai buna destinatie turistica din lume. Au fost luate in calcul calitatea destinatiilor turistice, igiena, siguranta si securitatea, infrastructura si resursele naturale a celor 136 de tari analizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )