Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los. continuă pe Antena3

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor.

Cea mai mare banca din Germania, in colaps: Actiunile s-au prabusit dupa amenda record primita in SUA

Actiunile Deutsche Bank au scazut intr-un ritm alarmant, cu 8%, la 12,10 euro pe actiunie, dupa ce a fost banca a fost amendata cu 14 miliade de dolari de catre Departamentul de Justitie din SUA, cu scopul.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca anunta patru noi rute care leaga Clujul de Europa

Cea mai mare companie aeriana romaneasca, Blue Air, anunta ca va opera patru noi rute de pe aeroportul international din Cluj-Napoca.

Cel mai rapid gol din istoria Europa League

Mijlocasul ceh Jan Sykora a marcat cel mai rapid gol din istoria Europa League, joi seara, in meciul pe care echipa de fotbal Slovan Liberec l-a terminat la egalitate, 2-2, in deplasare, cu formatia azera Qarabac Agdam.

Cea mai valoroasa culoare din lume, folosita cu 1800 de ani mai devreme decat se credea initial

Indigoul, cea mai valoroasa culoare din lume si cea pe care o gasim astazi in blugii pe care ii purtam zilnic, era folosita inca de acum 6200 de ani in Anzi. Una dintre cele mai importante inventii ale civilizatiei noastre a fost fabricarea textilelor, oamenii avand posibilitatea de a tese si de a colora haine.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a.

O banda de spargatori terorizeaza cea mai mare comuna din judetul Galati. 15 magazine, pradate in cateva zile VIDEO

Chiar daca spargerile au fost inregistrate de camerele de supraveghere, deoarece hotii purtau cagule nu s-a reusit, cel putin deocamdata, identificarea faptuitorilor.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

Povestea celei mai mari tragediene din istoria teatrului romanesc. Cum a ajuns preferata imparatului Franz Josef

Agatha Barsescu a fost una dintre cele mai mari actrite romane ale secolului trecut, considerata de unii critici drept cea mai mare tragediana din istoria teatrului romanesc. Numele sau a stralucit pe firmamentele scenelor din Viena, fiind rasplatita cu titlul de Actrita a Curtii Imperiale.

National Geographic lanseaza inainte de potop, documentar produs de DiCaprio: Schimbarile climatice, amenintarea cea mai mare asupra planetei noastre

National Geographic Channel anunta ca a obtinut drepturile internationale pentru documentarul inainte de potop, un documentar despre schimbarile climatice, produs de realizatorul Fisher Stevens, castigator al premiului Oscar, alaturi de actorul detinator al premiului Oscar, activist ecologist si Mesager al Pacii din partea ONU, Leonardo DiCaprio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )