Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai rapid gol din istoria Europa League

România Liberă România Liberă,
Cel mai rapid gol din istoria Europa League

Mijlocasul ceh Jan Sykora a marcat cel mai rapid gol din istoria Europa League, joi seara, in meciul pe care echipa de fotbal Slovan Liberec l-a terminat la egalitate, 2-2, in deplasare, cu formatia azera Qarabac Agdam. continuă pe România Liberă

Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii. Ce timp a inregistrat si ce l-a motivat sa nu renunte

Paul Georgescu, in varsta de 37 de ani, este cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii, inregistrand timpul de 13h 34, dupa ce un alt roman, Avram Iancu a.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

infrangere pentru Astra Giurgiu in primul meci din grupele Europa League: Giurgiuvenii au pierdut cu 2-3 acasa contra Austriei Viena

Astra Giurgiu a pierdut primul meci disputat in grupele Europa League sezonul 2016/2017. Campiona Romaniei a fost invinsa in meciul disputat acasa contra Austriei Viena cu scorul de.

Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii

Fostul campion national la polo, Paul Georgescu 37 de ani), a devenit cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren, el inregistrand timpul de 13h 34.

Cel mai scump gem din lume, produs in Romania

O locuitoare din Viscri, satul transilvanean indragit de Printul Charles al Marii Britanii unde detine cateva proprietati, face un gem care se vinde cu 365 de euro borcanul, in toata Europa,.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor.

Cel mai scump TV din Romania are cele mai amuzante review-uri: Am vandut un ochi pentru el, acum functia 3D e inutila

Cei de la eMAG au introdus in oferta un televizor Smart Android LED Sony Bravia Z1009D. Unul cu diagonala de 2,5 metri si cu un pret pe care i-ar face pe multi sa se inece cu vesnicul covrig la un leu. Romanii au reactionat cum au stiut ei mai bine, prin ironii si glume, publicate sub [].

Cel mai fericit om din lume este un calugar tibetan: a invatat sa aprecieze viata dupa o experienta din copilarie

Yongey Mingyur Rinpoche, un calugar tibetan de 69 de ani, specialist in genetica moleculara care a fost declarat cel mai fericit om din lume explica modul in care o experienta din copilarie l-a facut sa aprecieze mai mult viata.

VIDEO Europa League: Astra - Austria Viena 2-3/ Debut cu stangul pentru campioana Romaniei

Astra, campioana Romaniei, a fost invinsa de Austria Viena, scor 3-2, la primul meci din grupele Europa League. Holzhauser a inscris primul gol al partidei de pe Arena Nationala, dupa ce a transformat o lovitura de la 11 metri. Alibec a egalat trei minute mai tarziu, insa Friesenbichler 33') a adus-o pe Austria Viena in avantaj inainte de pauza. In repriza secunda, Grunwald 58') l-a invins pe Lung Jr. cu o executie superba din lovitura libera, iar Sapunaru a stabilit scorul final in minutul 74.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )