Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare incercare pentru Kremlin: explozia de proteste din Belarus ameninta scaunul lui Putin

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare incercare pentru Kremlin: explozia de proteste din Belarus ameninta scaunul lui Putin

Vladimir Putin se afla, din nou, in fata celei mai mari incercari a multiplelor sale mandate. De aceasta data, problema e creata de Belarus si de eternul presedinte al statului vecin cu care Rusia vrea sa faca stat comun, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Termometrele au atins o temperatura-record in Valea Mortii, in deserturile californiene, posibil cea mai mare inregistrata vreodata pe Pamant

Mercurul termometrelor a atins o potentiala noua valoare-record duminica dupa-amiaza la Furnace Creek, in Death Valley, in regiunile desertice sud-californiene: peste 54 de grade Celsius 130 grade Fahrenheit). Daca masuratoarea e valida, este cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Pamant, relateaza Washington Post.

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

Viata le-a adus cea mai mare binecuvantare, dar ei au ales sa ii dea cu piciorul. Doi parinti si-au abandonat fetita nou-nascuta pentru ca au dorit un baiat (VIDEO)

O fetita de doar cateva zile a avut parte de un destin ingrozitor. Cea care i-a dat viata si care ar fi trebuit sa fie ocrotitor intreaga viata a abandonat-o la nastere. Motivul este unul absolut halucinant.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

NICUSOR DAN: Cea mai mare parte a companiilor municipale vor fi desfiintate

And Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, declara intr-un interviu la RFI ca, daca ajunge primar, va desfiinta cele mai multe companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )