Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai mare performanta pentru totdeauna - Nadal a eclipsat orice altceva, spune un fost mare jucator

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare performanta pentru totdeauna - Nadal a eclipsat orice altceva, spune un fost mare jucator

Castigand al 13-lea titlu la Roland Garros, Rafael Nadal a obtinut o izbanda care nu va putea fi depasita de nimeni, a spus directorul turneului French Open. Guy Forget, fost nr. 4 mondial, considera ca Nadal a atins o culme nu numai in tenis, ci in toate sporturile: Nu-mi pot imagina cum te simti obtinand macar unul din cele doua recorduri. Nu am fost in aceasta pozitie. Mi-as fi dorit-o zambind). continuă pe Hotnews

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

Piata PC-urilor inregistreaza cea mai mare crestere din ultimii 10 ani

Coronavirusul a motivat oamenii sa cumpere mai multe PC-uri, pentru a lucra de acasa, ceea ce a facut ca piata sa inregistreze o crestere spectaculoasa in al treilea trimestru.

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

Florin Citu: Investitii de 30 de miliarde de lei in Romania, in primele noua luni din 2020. E cea mai mare suma din ultimii 10 ani

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat, marti, ca valoarea investitiilor inregistrate in Romania, in primele noua luni din 2020, e de 30 de miliarde de lei. Liberalul a subliniat ca aceasta este cea ma.

Florin Citu: Investitii de 30 de miliarde de lei in Romania, in primele noua luni din 2020. E cea mai mare suma din ultimii 10 ani

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat, marti, ca valoarea investitiilor inregistrate in Romania, in primele noua luni din 2020, e de 30 de miliarde de lei. Liberalul a subliniat ca aceasta este cea ma.

IA NASTERE CEA MAI MARE PLATFORMA DE LISTARI DIN EUROPA Bursa din Milano, preluata de Euronext

Valoarea tranzactiei: 4,325 miliarde de euro * Euronext devine proprietarul bursei italiene, iar partenerii sai in aceasta afacere - Cassa Depositi e Prestiti si Intesa Sanpaolo - obtin o detinere totala de peste 8% din Euronext London Stock Exchange Group Plc LSEG), operatorul Bursei de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE), a decis, la finele saptamanii trecute, sa instraineze Borsa Italiana catre operatorul bursier paneuropean Euronext NV pe 4,325 miliarde de euro 5,1 miliarde de dolari), in cadrul unei tranzactii care da nastere celei mai mari platforme de listari din Europa.

Dorel Sandesc, medic ATI, atrage atentia asupra epuizarii cadrelor medicale care lupta cu pandemia: Este cea mai mare povara, cea mai mare apasare

Pe masura ce cazurile noi de coronavirus au explodat iar sectiile ATI devin pline de persoane infectate cu COVID-19, cadrele medicale se lupta nu doar cu boala dar si cu epuizarea. Medicii de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )