Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata PC-urilor inregistreaza cea mai mare crestere din ultimii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata PC-urilor inregistreaza cea mai mare crestere din ultimii 10 ani

Coronavirusul a motivat oamenii sa cumpere mai multe PC-uri, pentru a lucra de acasa, ceea ce a facut ca piata sa inregistreze o crestere spectaculoasa in al treilea trimestru. continuă pe Ziarul Bursa

Piata PC-urilor inregistreaza cea mai mai mare crestere din ultimii 10 ani

Coronavirusul a motivat oamenii sa cumpere mai multe PC-uri, pentru a lucra de acasa, ceea ce a facut ca piata sa inregistreze o crestere spectaculoasa in al treilea trimestru.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Piata PC-urilor, cea mai mai mare crestere din ultimii 10 ani

Coronavirusul a motivat oamenii sa cumpere mai multe PC-uri, pentru a lucra de acasa, ceea ce a facut ca piata sa inregistreze o crestere spectaculoasa in al treilea trimestru.

Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Margaretha Geertruida Zelle, cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza, fiind considerata cea mai mare spioana a timpurilor. Ea a avut parte de o moarte violenta dupa ce a fost condamnata de spionaj.

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )