Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

B1 B1,
Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

FC Barcelona a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa un meci dramatic, noteaza GSP. Catalanii au reusit un scor de 6-1 pe teren propriu cu PSG, informeaza. continuă pe B1

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Business report: Alarma (detaliata) pentru cei lucizi: 4,8% - cea mai mare crestere din Europa - nu se bazeaza pe ceva palpabil; Salariile din sistemul sanitar vor creste din 1 ianuarie 2018, si nu etapiza; ANAF trimis in misiune imposibila: 14 masuri pe

12 constructori se bat pentru un lot din autostrada Campia Turzii-Targu Mures, contract estimat la 285 milioane de lei. CNAIR a primit 12 oferte pentru construirea sectiunii Targu Mures-Ungheni din autostrada Campia Turzii - Targu Mures. Guvernul vrea sa reabiliteze un numar dublu de apartamente fata de 2016. Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) estimeaza ca va finanta in acest an reabilitarea termica a circa 6. 000 de apartamente.

Cea mai mare evaziune din gambling - in carciumile de la tara

Daca majoritatea aparatelor de tip slot machine au fost licentiate, iar sectorul online s-a reglementat, a ramas de eradicat evaziunea fiscala care se face in barurile din cartierele oraselor si din provincie, ne-a spus Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania AOCR).

Colectia Vault 7 este cea mai mare serie de publicatii de documente confidentiale

Colectia de documente confidentiale a CIA aparuta marti, este cea mai mare serie de publicatii a agentiei WikiLeaks, a declarat purtatorul de cuvant si editorul-sef Julian Assange.

Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea lui Costica Costanda vor fi scoase la licitatie, aceasta fiind cea mai mare executare silita din Romania. Pretul de pornire se ridica la 43 de milioane de euro, potrivit Digi24.

Clasamentul ATP: Marius Copil, pe locul 111 - Cea mai buna clasare din cariera

Marius Copil a urcat 13 pozitii in clasamentul ATP, aflandu-se acum pe locul 111 in lume. Este cea mai buna clasare din cariera pentru jucatorul roman. Lider se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka.

Lia Olguta Vasilescu, dupa noile discutii cu sindicalistii: Salariile vor creste treptat. Cea mai mare majorare, in aparare (VIDEO)

Discutiile dintre guvernanti si sindicalistii din sectorul bugetar pe legea salarizarii unitare au continuat si marti. Ministrul Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca salariile vor creste treptat si ca cea mai.

Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

Femeia de afaceri Zhou Qunfei, dinHong Kong, cu oavereestimata la 7,4 miliarde de dolari, conduce topul celor mai bogate femei din lume si care au atins succesul prin propriile mijloace, potrivit.

Imagini ULUITOARE cu cea mai SPECTACULOASA revenire a Barcelonei din istoria fotbalului (VIDEO)

Singurii care au sperat pana in ultimul moment la o asa revenire spectaculoasa au fost fanii echipei Barcelona. Sa intorci un rezultat de 0-4 in Champions League pare o misiune imposibila, i.

Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE in ultimul trimestru din 2016

Romania a inregistrat cel mai semnificativ avans economic dintre statele UE in trimestul patru din 2016, potrivit Agerpres. Tara noastra a inregistrat in ultimul trimestrul al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3126 seconds )