Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

B1 B1,
Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

Femeia de afaceri Zhou Qunfei, dinHong Kong, cu oavereestimata la 7,4 miliarde de dolari, conduce topul celor mai bogate femei din lume si care au atins succesul prin propriile mijloace, potrivit. continuă pe B1

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Clasamentul ATP: Marius Copil, pe locul 111 - Cea mai buna clasare din cariera

Marius Copil a urcat 13 pozitii in clasamentul ATP, aflandu-se acum pe locul 111 in lume. Este cea mai buna clasare din cariera pentru jucatorul roman. Lider se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka.

Cea mai scumpa delicatesa din lume, trimisa de romani la export in anii 60. Caviarul din Delta Dunarii iti da acel sentiment de milionar

Delicatesele din Delta Dunarii sunt prezentate ca fiind cele mai scumpe din lume, intr-un filmulet de prezentare realizat de englezi in anul 1962.

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Business report: Alarma (detaliata) pentru cei lucizi: 4,8% - cea mai mare crestere din Europa - nu se bazeaza pe ceva palpabil; Salariile din sistemul sanitar vor creste din 1 ianuarie 2018, si nu etapiza; ANAF trimis in misiune imposibila: 14 masuri pe

12 constructori se bat pentru un lot din autostrada Campia Turzii-Targu Mures, contract estimat la 285 milioane de lei. CNAIR a primit 12 oferte pentru construirea sectiunii Targu Mures-Ungheni din autostrada Campia Turzii - Targu Mures. Guvernul vrea sa reabiliteze un numar dublu de apartamente fata de 2016. Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) estimeaza ca va finanta in acest an reabilitarea termica a circa 6. 000 de apartamente.

Cea mai mare evaziune din gambling - in carciumile de la tara

Daca majoritatea aparatelor de tip slot machine au fost licentiate, iar sectorul online s-a reglementat, a ramas de eradicat evaziunea fiscala care se face in barurile din cartierele oraselor si din provincie, ne-a spus Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania AOCR).

Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

FC Barcelona a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa un meci dramatic, noteaza GSP. Catalanii au reusit un scor de 6-1 pe teren propriu cu PSG, informeaza.

Cea mai cunoscuta balerina din SUA, inspirata de rusoaica Nadia Comaneci

Misty Copeland a devenit in 2015 prima femeie de culoare careia i se atribuie rolul de prim balerina la American Ballet Theatre.

Topul celor mai bune tari din lume: ce loc ocupa Romania si cine a reusit sa doboare Germania

Un studiu recent dezvaluie topul celor mai bune tari din lume, clasamentul fiind intocmit pe baza mai multor criterii, printre care calitatea vietii si nivelul economiei.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )