Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare schimbare pe Facebook ar putea schimba radical reteaua

Playtech Playtech,
Cea mai mare schimbare pe Facebook ar putea schimba radical reteaua

Facebook, inca dinainte de-a fi popular in Romania, era caracterizat de doua trasaturi: butonul Like si News Feed. Acum, e luata in calcul o schimbare care ar modifica fix coloana. continuă pe Playtech

Cea mai mare schimbare pentru Facebook Messenger ar putea fi asta

Facebook Messenger va trece printr-o noua schimbare majora. insa, de data aceasta, e mai mult un regres fata de strategia de pana acum a companiei. Dar e si o veste buna pentru multi.

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Tariceanu, despre clasarea in dosarul in care era acuzat ca a primit mita de la Vantu: S-a facut in cea mai deplina mutenie, noaptea ca hotii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a scris luni pe Facebook ca a aflat din presa de faptul ca dosarul in care era acuzat ca ar fi primit mita de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea guvernatorului Deltei a fost clasat inca de vara trecuta. Acesta acuza ca actiunea s-a intampla in cea mai deplina mutenie, noaptea ca hotii.

Chevron cumpara Anadarko Petroleum, devenind al doilea cel mai mare producator de gaze de sist din lume

Compania canadiana Chevron, cea care nu a reusit sa duca la bun sfarsit planul de a extrage gaze de sist din zacamintele romanesti, va deveni al doilea cel mai mare producator din lume, dupa ce a achizitionat Anadarko Petroleum Corp.

Barbat ucis de o pasare pe care o crestea in propria locuinta. Specialistii spun ca e cea mai periculoasa specie din lume

Un barbat a fost atacat si ucis de o pasare uriasa pe care o crestea, considerata a fi cea mai periculoasa din lume. Este vorba de un cazuar, o pasare inrudita cu emu si cu strutul. Totul s-a.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Performanta dascalului Gheorghe Deac: a scris cea mai ampla enciclopedie a sportului hunedorean

Profesorul Gheorghe Deac a publicat cea mai voluminoasa enciclopedie a sportului hunedorean, dupa ce a strans documente si informatii timp de peste o jumatate de secol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )