Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Antena3 Antena3,
Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete. continuă pe Antena3

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Este inca iarna pe Transalpina. Cand s-ar putea deschide cea mai inalta sosea din Romania

Autoritatile fac tot posibilul sa inlature zapada de pe Transalpina, sau Drumul National 67C cum este denumita in mod oficial, pentru ca intentioneaza sa-l redeschida circulatiei in urmatoarele saptamani.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Faze tari: O romanca de 12 din ani a intrat in grupul select al celor mai destepti oameni din lume; Replica amuzanta a MAI pentru un roman interesat de drogurile gasite pe litoral; Copiii acestia fac 1,3 milioane $ pe an din clipuri pe YouTube

Gestul unui batran modest din Ploiesti a impresionat o tanara: M-a lasat fara cuvinte! O tanara din Ploiesti a fost impresionata de un moment petrecut. Un barbat a fost arestat dupa ce a furat dintr-un supermarket, la scurt timp dupa ce a cumparat o insula de 8 milioane de dolari Printre obiectele furate de Lippi se numara.

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

VIDEO Performanta dascalului Gheorghe Deac: a scris cea mai ampla enciclopedie a sportului hunedorean

Profesorul Gheorghe Deac a publicat cea mai voluminoasa enciclopedie a sportului hunedorean, dupa ce a strans documente si informatii timp de peste o jumatate de secol.

Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

In primul rand, cea mai buna masina second-hand nu o gasesti in targul de masini sau parcata pe strada cu afis in geam. Acelea sunt in majoritatea cazurilor masini second-hand vandute de intermediari si aranjate cu atentie pentru vanzare.

Chevron va deveni al doilea mare producator de petrol din lume prin preluarea Anadarko Petroleum

Chevron va deveni al doilea mare producator de petrol din lume prin preluarea producatorului american de titei de sist Anadarko Petroleum, pentru 33 de miliarde de dolari, in numerar si actiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )