Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Antena3 Antena3,
Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Romania asteapta de 30 de ani o autostrada care sa taie Carpatii, iar in acest an, in sfarsit au inceput lucrarile pe sectorul Pitesti-Sibiu. Sectiunea 1, dintre Sibiu si Boita, are 13 kilometri, iar constructorul a trimis utilajele inca din primavara. Doar ca acum, totul a fost sistat. continuă pe Antena3

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

A nins noaptea trecuta pe Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai mare inaltime din Romania, dupa ce temperatura a scazut sub zero grade Celsius.

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

Licitatia pentru cea mai frumoasa cladire din Baragan, finalizata. Cat va costa restaurareaPalatului Prefecturiidin Calarasi, construit in anul 1895

Reabilitarea Palatului Prefecturii, una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Calarasi, aflata intr-o stare avansata de degradare, a intrat in linie dreapta. Modernizarea monumentului a fost estimata la 50 de milioane de lei, iar lucrarile vor fi finantate de Consiliului Judetean Calarasi.

Alerta! Se inchid din nou restaurantele in mai multe localitati din Romania

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, marti dupa-amiaza au fost anuntate noi restrictii pe care cetatenii trebuie sa le suporte. Restaurantele, cafenelele si cazinourile din Petrosani si din alte 11 localitati din judetul Hunedoara se inchid din cauza atingerii pragului de pericol privind infectarea cu virusul SARS CoV-2.

Record negativ absolut in municipiul Vaslui. 15,47% - cea mai slaba prezenta la vot a unei resedinte de judet din Romania

Municipiul Vaslui a inregistrat la alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie, cea mai slaba prezenta la urne din toate timpurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )