Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care este cea mai mica pensie din Romania

B1 B1,
Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari. continuă pe B1

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

Punctul de pensie a crescut cu 14% din septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara. Se propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de.

Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Romania asteapta de 30 de ani o autostrada care sa taie Carpatii, iar in acest an, in sfarsit au inceput lucrarile pe sectorul Pitesti-Sibiu. Sectiunea 1, dintre Sibiu si Boita, are 13 kilometri, iar constructorul a trimis utilajele inca din primavara. Doar ca acum, totul a fost sistat.

Care este cea mai importanta descoperire facuta despre Alzheimer

Oamenii de stiinta au identificat o serie de modificari in expresia genelor care par sa prezica aparitia bolii Alzheimer. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Pennsylvania a.

Care este cea mai veche civilizatie de oameni si ce s-a aflat despre ea

Boxgrove din Sussex, Anglia, este un sit iconic, vechi, de piatra. Aici au fost descoperite cele mai vechi ramasite umane din Marea Britanie - fosile de Homo heidelbergensis. Face parte dintr-un.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa .

Este cea mai simpla dieta! Mihaela Bilic: Faceti acest lucru banal pentru a scapa de kilogramele nedorite

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, a dezvaluit care este reteta celei mai usoare diete: 1 gura de mancare, 2 guri de apa. Nu, nu este o greseala! Potrivit acesteia, afirmatia conform careia apa bauta in timpul mesei ar dilua sucurile digestive, este aberanta si fara suport stiintific.

ADVERTORIAL 3 argumente care demonstreaza ca SEO este cea mai buna investitie in pandemie

Orice criza aduce cu sine atat amenintari, cat si oportunitati. In plina pandemie de COVID-19, Alphabet, compania-mama Google, este una dintre afacerile care au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri. In primele 3 luni ale anului pandemic 2020, compania americana a avut un profit de 6. 8 miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2667 seconds )