Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai mare spital din sud-estul Romaniei, in pragul colapsului. Medicii au nevoie de perfuzii si de oxigen pentru a continua sa munceasca

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din sud-estul Romaniei, in pragul colapsului. Medicii au nevoie de perfuzii si de oxigen pentru a continua sa munceasca

Situatie extrem de grava la Spitalul de Urgenta din Galati. 38 de angajati si 9 pacienti au fost diagnosticati cu COVID-19 in ultimele zile. Medicii si asistentele medicale ramasi muncesc pana la epuizare pentru a suplini lipsa colegilor lor care au fost internati pentru tratament de specialitate. continuă pe Adevărul

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de.

Care este cel mai poluat oras din Europa

Cel mai poluat orasdin Europa. Orasul cucel mai poluataer, potrivit statisticilor, este in Macedonia. Pe urmatoarele locuri se claseaza orasele din Serbia, Portugalia, Italia si.

Fiat Chrysler a prezentat Dodge Durango Hellcat, ca fiind cel mai puternic SUV din istorie

Fiat Chrysler a prezentat joi un nou model Hellcat SRT al SUV-ului Durango 2021, pe care l-a numit cel mai puternic SUV din istorie, relateaza CNBC.

Doi eurodeputati romani, pozitii cheie in cel mai mare dosar financiar al UE

Eurodeputatii romani Siegfried MuresanPNL) si Dragos PislaruUSR-PLUS) au fost numiti coraportori ai Parlamentului European pentru Facilitatea de Redresare si Rezilienta a Uniunii Europene UE) in valoare de 560 de miliarde de euro.

VIDEO Acest SUV sfideaza criza si e un monstru pe roti: cel mai puternic modelul Fiat Chrysler din istorie

Fiat Chrysler pregateste un nou model de SUV care e prezentat drept un monstru pe roti. Ar urma sa fie cel mai puternic SUV din istorie, dupa cum se lauda producatorul. Fiat Chrysler are.

Este Vladimir Putin cel mai bogat om din lume? De ce speculeaza presa internationala ca asa ar fi

Detalii oficiale despre presedintelui Rusiai nu au fost facute niciodata publice intr-un mod transparent, prin urmare liderul de la Kremlin s-a aflat in permanenta in centrul speculatiilor. Vladimir Putin ar.

Desertul de sare din America de Sud, cel mai neted loc din lume, are un rol surprinzator in tehnologia spatiala

In sud-vestul Boliviei, langa creasta Anzilor, la o altitudine de 3656 m deasupra nivelului marii, in apropiere de hotarul dintre Bolivia si Chile, se afla cel mai mare desert de sare din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )