Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai mare teama pe care o au femeile. Niciuna nu vrea sa recunoasca

Antena3 Antena3,
Cea mai mare teama pe care o au femeile. Niciuna nu vrea sa recunoasca

Au trecut demult vremurile in care erai copil si nu aveai nicio grija. Acum esti femeie in toata firea, ai propriii tai copii si nu incetezi sa te intrebi unde a ajuns aceasta lume. De ce sunt atat de multe pericole si c. continuă pe Antena3

Miky Spaga si-a dat demisia din Senat: Cine va dori un sfat, o parere, cu cea mai mare placere le stau la dispozitie

Senatorul Serban Mihailescu, alias Miky Spaga, si-a anuntat, joi, demisia din functia de senator. Serban MIhailescu UNPR) a anuntat in plen ca isi da demisia incepand.

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii.

Ne-a tarat efectiv. O femeie a prins cel mai mare aligator intalnit vreodata in Mississippi. Ce a facut cu reptila (FOTO)

O femeie a reusit sa prinda cel mai mare aligator, care a fost capturat vreodata in Mississippi. Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre.

FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti

Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie, intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tiroliana dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200. 000 de euro.

Necropola secreta a Rotondei: tainele cimitirului medieval de sub cea mai veche biserica zidita in Romania

Aproape ascunsa de privirile turistilor care ajung in Geoagiu, Rotonda impresioneaza prin vechimea ei si, mai ales, prin misterele nedeslusite pe care le pastreaza. Timp de un deceniu au avut loc sapaturi arheologice in incinta ei, iar descoperirile au fost uimitoare: peste 170 de morminte, unele vechi de aproape un mileniu au fost scoase la iveala, atestand faptul ca fosta biserica este cea mai veche din tara.

Cea mai in forma batranica! O femeie in varsta de 100 de ani a concurat la un maraton (VIDEO)

O femeie in varsta de 100 de ani din India a participat la un maraton de alergat, cursa pe care nu s-a lasat pana cand nu a terminat-o, potrivit CBC Vancouver. Poate ca nu a fost cea mai.

Opt zile de distractie. S-a deschis cel mai mare Targ de Toamna din Baragan

Pana pe 8 septembrie, cel mai mare Targ de Toamna care se organizeaza in Baragan va deveni punctul zero al distractiei. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Balciul, asa cum i se spune popular, si-a deschis portile la 1 septembrie.

Cea mai buna placinta cu dovlecei si porumb

O zi fara carne? Excelent! Ce am putea pregati mai repede, mai gustos cu ingrediente de sezon? Cea mai buna placinta cu dovlecei si porumb. Va fi un adevarat deliciu apreciat de tosi cei dragi!.

Cea mai RARA rasa de caini din lume poate fi admirata la Targu Mures

Cea mai rara rasa de caini din lume, Lundehund, va fi prezenta la Dracula Dog Show de la Targu Mures.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )