Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eva Mendes, in stare de soc. Fratele ei mai mare a murit de cancer

Antena3 Antena3,
Eva Mendes, in stare de soc. Fratele ei mai mare a murit de cancer

Momente cumplite pentru Eva Mendes. Actrita este in doliu, dupa ce fratele ei mai mare, Carlos Mendez, a pierdut lupta cu cancerul, la 53 de ani. continuă pe Antena3

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

Topul tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool. Pe ce locuri de afla Romania si Republica Moldova

Romania si Republica Moldova se afla in top 10 al tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool din lume, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii citate de The Telegraph. Republica Moldova este pe locul II, dupa Belarus, iar Romania urmeaza in clasament dupa Rusia.

Topul tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool. Pe ce locuri se afla Romania si Republica Moldova

Romania si Republica Moldova se afla in top 10 al tarilor unde se consuma cea mai mare cantitate de alcool din lume, conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii citate de The Telegraph. Republica Moldova este pe locul II, dupa Belarus, iar Romania urmeaza in clasament dupa Rusia.

Cel mai mare regret al lui Cornel Patrichi. Daca mai facea una, poate ca traia si acum

Cornelia Patrichi nu isi poate reveni, dupa ce sotul sau a murit si a vorbit la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars despre dezamagirile acestuia. Cornel Patrichi a murit neimpacat pentru c.

Verdict in cea mai mare tragedie din fotbal. Politia si autoritatile, vinovate de moartea celor 96 de suporteri Liverpool, pe 15 aprilie 1989 (VIDEO)

Tragedia de la Hillsborough, din 15 aprilie 1989, atunci cand 96 de fani Liverpool au murit calcati in picioare, a primit in sfarsit un verdict in instanta. Dupa 27 de ani, mai multi.

Salah Abdeslam, incarcerat la izolare in cel mai mare penitenciar din Europa

Salah Abdeslam a fost plasat miercuri in detentie provizorie la Fleury Merogis, in Essome, a anuntat avocatul sau Frank Berton, adaugand ca judecatorul pentru libertati i-a spus ca va fi plasat sub cel mai strict regim de izolare, relateaza Le Monde.

Rondele de orez expandat, false prietene ale omului care tine dieta. Au un indice glicemic mai mare decat al painii

Tot mai des invocate in diete pentru ca ar fi sarace in calorii, nutritionistii exclud insa rondelele de orez expandat din meniul celor care vor sa slabeasca. Si asta pentru ca au un indice glicemie de 85, fiind incadrate in clasa alimentelor cu indice glicemic crescut.

Razvan Rat, BRK Financial Group: Cea mai mare parte din rulaj, realizata cu actiunile SNG

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat marti, de 7,83 milioane de euro.

Mark Selby in semifinale la Campionatul Mondial. Kyren Wilson, eliminat dupa cel mai mare break al carierei

Liderul mondial Mark Selby, jucator care va veni la Bucuresti pe 22 mai la evenimentul Best of Snooker, s-a calificat miercuri la pranz in semifinalele Campionatului Mondial gazduit de Sheffield Crucible).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )