Libnet.ro
UNICEF

18:30

Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Playtech Playtech,
Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Intr-o perioada in care raspandirea de stiri false reprezinta cel mai periculos fenomen din online, Facebook incearca sa-l previna printr-un update la Messenger. Au trecut cativa ani de. continuă pe Playtech

Cea mai mare problema cu panourile electrice defecte

Desi panourile solare pot juca un rol important in lupta cu incalzirea globala, ele pot deveni in acelasi timp si bucati mari de deseuri electronice, cand ajung la finalul vietii. Pana.

Los Angeles a inregistrat cea mai mare temperatura din istorie

Duminica temperaturile din Los Angeles au atins 49. 9 grade Celsius, cele mai ridicate valori din istorie, relateaza Mediafax care citeaza Abc News.

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Los Angeles, lovit de un val de caldura: Cea mai ridicata temperatura din istorie

Los Angeles a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din istorie, peste 49 grade Celsius, in conditiile in care toata Coasta de Vest se confrunta cu un val de caldura periculos, relateaza Los Angeles Times.

Cea mai violenta tornada din istoria Romaniei. Cati oameni au murit

Climatologiile tornadei sunt importante pentru intelegerea formarii si caracteristicilor furtunilor convective severe si, de asemenea, pentru a cuantifica mai bine riscurile pe care le reprezinta tornadele. Frecventele raportate ale tornadelor sunt, in general, mai mici in Europa comparativ cu Statele Unite. in studiul sau privind tornadele si canalele de apa din Europa, Alfred Wegener a .

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de .

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Yuanul Chinei ar putea deveni a treia cea mai mare moneda de rezerva din lume, depasind lira sterlina in 10 ani

Analistii Morgan Stanley isi mentin previziunea ca yuanul chinez va reprezenta 5% pana la 10% din activele de rezerva valutare globale pana in 2030. Yuanul reprezinta in prezent aproximativ 2% din activele de rezerva valutare globale, au spus ei.

Italia a anuntat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare numar din luna mai

Autoritatile sanitare italiene au anuntat, vineri, 1. 733 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus pentru 24 de ore. Italia nu mai anuntase un numar atat de ridicat de infectii de la inceputul lunii mai.

Coronavirus. Judetul cu cea mai mare rata de transmitere la nivel national

In ultimele 6 luni s-aufacut tot felul de analize si de scenarii cu privire la pandemia de coronavirus. Autoritatile au transmis zilnic datele oficiale, iar in acest moment, modul de desfasurare al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )