Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai moderna parcare publica din Capitala, inaugurata la Piata Sudului. Primarul Daniel Baluta, despre investitia ultramoderna: Sectorul 4 a reusit o premiera in administratia publica locala (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai moderna parcare publica din Capitala, inaugurata la Piata Sudului. Primarul Daniel Baluta, despre investitia ultramoderna: Sectorul 4 a reusit o premiera in administratia publica locala (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei,. continuă pe B1

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

CEA MAI MARE LISTARE MONDIALA DIN ACEST AN Debut solid al gigantului Alibaba la Bursa din Hong Kong

Actiunile celui mai mare retailer online din China, Alibaba Group Holding Ltd. , au inregistrat, ieri, un debut solid la Bursa de la Hong Kong HKEX), in una dintre cele mai asteptate listari din acest an, transmit Xinhua si Reuters, conform Agerpres.

Cea mai mare gaura neagra din galaxia noastra: Nici nu ar trebui sa existe

De curand, a fost facuta o descoperire fara precedent in galaxia noastra, Calea Lactee. Aceasta este foarte importanta pentru ca vizeaza o gaurna neagra a carei existenta ar fi trebuit.

Cum arata lobby-ul inteligent din Bucuresti cu cea mai mare podea cinetica din lume dintr-o cladire de birouri

Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, dupa dimensiunea portofoliului, a inaugurat in cadrul cladirii Globalworth Tower din Bucuresti cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de inovatii si premiere.

DOCUMENT Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din cauze tratabile din UE

Romania are cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauze tratabile dintre tarile UE, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Tara noastra are si una dintre cele mai scazute sperante de viata din Uniunea Europeana - in timp ce media UE este de 80,9 ani, in Romania, speranta de viata este de 75,3 ani.

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

1 Romania. Cristi Mititelu, un functionar public din Capitala, finalist in concursul 1 Romania

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Irakul, in doliu dupa cea mai sangeroasa zi de la inceputul manifestatiilor anti-Iran si antiguvernamentale. Bilantul mortilor creste la 400

Irakul a avut parte joi de cea mai sangeroasa zi de la inceputul actualei miscari de contestare, cu 43 de manifestanti ucisi si peste o mie raniti in sudul tarii, unde un consulat al Iranului a fost atacat si incendiat.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea lui Florin Bucutea

1 Romania. Au mai ramas doua zile pana la marele concurs 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1 Romania. intr-un spectacol jurizat de cei mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )