Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cea mai neagra saptamana a COVID-19 in Romania

Adevărul Adevărul,
Cea mai neagra saptamana a COVID-19 in Romania

552 de romani s-au infectat cu noul coronavirus, iar 134 au fost rapusi de boala in numai sapte zile. Medicii spun ca se inregistreaza din ce in ce mai multe cazuri medii sau grave. continuă pe Adevărul

VIDEO Atractiile de pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Peisajele montane ametitor de frumoase

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, ajungand in pasul Urdele la o inaltime de 2. 145 de metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea Drumul Regelui, pentru ca a fost construit la initiativa regelui Carol al II-lea.

Cea mai neagra zi de la debutul pandemiei: 614 cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore. inca 17 decese legate de coronavirus si 240 de pacienti la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca 614cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate in ultimele 24 de ore din 13. 179 de teste, ducand bilantul total al imbolnavirilor depistate la nivel.

Misteriosul cavaler cu lance, ascuns de 2.000 de ani la cea mai aspra sihastrie din Romania

Aflata la 22 de kilometri de orasul Campulung Muscel, la o altitudine de 880 de metri si considerata cea mai aspra sihastrie romaneasca, Manastirea Cetatuia Negru-Voda are pe unul dintre peretii sai un neobisnuit desen cu un cavaler cu lance. Desenul are aproape 2. 000 de ani vechime.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

Miedul cu hamei, cea mai veche bautura alcoolica din lume. Alternativa creata de apicultori pentru bautorii de bere

Miedul, cea mai veche bautura alcoolica din lume, este rezultatul fermentarii mierii de albine. Daca este amestecata cu apa si lasata o vreme, se transforma in alcool. Din ce in ce mai multi crescatori de albine produc miedul si pentru comercializare.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti, legatura intre cartierele Titan si Berceni (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca a finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti. Edilul a anuntat ca, de sambata, se va deschide circulatia pe toata zo.

Coronavirus Romania. Ce restrictii ar putea intra in vigoare de saptamana viitoare, daca numarul infectarilor nu va scadea

Romania vine dupa cea mai neagra zi de la debutul pandemiei de coronavirus, in conditiile in care bilantul de miercuri a scos in lumina un record negativ in ceea ce priveste cazurile noi de COVID-19, si.

Judetul cu cea mai mare crestere de cazuri de COVID cautaunitati sanitare destinate tratarii pacientilor

In ultima saptamana s-a constatat o crestere a cazurilor de SARS-CoV-2 la nivelul judetului Dambovita, fapt explicat prin aparitia a doua focare de colectivitate cu un numar mare de cazuri.

Reghecampf a raspuns la cea mai delicata intrebare: Are amant sotia sa, Anamaria Prodan?

De cativa ani, se vehiculeaza ca Laurentiu Reghecampf 44 de ani) si Anamaria Prodan 47 de ani) stau impreuna doar de ochii lumii, din interese financiare, mai ales cele legate de fotbal.

Cea mai gustoasa prajitura de vara! Este ideala pentru un rasfat de weekend. Retata simpla pe care o poate face si un incepator

Vara putem introduce fructe proaspete in retete, iar rezultatul va fi un desert fresh, gustos si mai slab in calorii fata de prajiturile cu ciocolata sau creme satioase. Prajitura cu visine se prepara rapid si poate fi facuta chiar si de un incepator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )