Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai neasteptata propunere facuta de un fan Simonei Halep! Reactia sportivei nu a intarziat sa apara

Antena3 Antena3,
Cea mai neasteptata propunere facuta de un fan Simonei Halep! Reactia sportivei nu a intarziat sa apara

Simona Halep e fata in fata cu istoria, un succes in finala de astazi de la Cincinnati, cu Muguruza, urcand-o pe primul loc WTA. Sportiva noastra a fost extrem de amuzata de un twitter, in. continuă pe Antena3

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati

Calificare de senzatie a Simonei Halep in semifinalele turneului de la Cincinnati. Romanca a trecut in doua seturi de Johanna Konta dupa o ora si 49 de minute. Simona s-a impus cu 6-4.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare scadere anuala a activitatilor de constructii din UE

Luna iunie 2017 a fost a treia luna consecutiva in care Romania a inregistrat cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, minus 6,3%, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat. Romania se situeaza printre statele membre in care lucrarile de constructii au crescut lunar cu un avans de 0,5%.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii 7 ani

Peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani, arata Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016. Potrivit.

Cum arata cea mai mare cutie a milei din Romania, care are un metru si jumatate inaltime. Preot paroh: Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania. Are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar, in lacasul de cult Sfintii imparati Constantin si Elena.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016 arata ca peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani.

infiorator! O fetita de trei ani, cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona

Cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetita de numai trei ani, in timp ce o alta fata, de sase ani, este ranita grav si internata in spital, scrie.

Cea mai rapida masina electrica din lume pare scoasa din filmele SF [VIDEO]

Cea mai rapida masina electrica din lume, cunoscuta ca TC-X, matura pe jos cu Tesla si pare scoasa din filmele SF ale anilor 1970. Tesla a detinut o perioada recordul pentru cea mai rapida masina electrica din lume la capitolul acceleratie, insa lucrurile s-au schimbat in urma cu cateva zile. Masina despre care vorbim acum, [].

Efectul masurilor fiscale: Romania se indeparteaza de cea mai mica rata a inflatiei din UE

Dupa ce cateva luni la rand Romania a inregistrat fie cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana, fie s-a situat pe pozitia secunda, in luna iulie masurile fiscale introduse sau anuntate de Guvern ne-au indepartat de aceasta pozitie privilegiata.

Anuntul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in finala de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dupa ce a dispus cu 6-2, 6-1 de americanca Sloane Stephens. Dupa ce s-a calificat in cea de-a doua sa finala din Ohio,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )