Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai NEOBISNUITA metoda de RELAXARE! O femeie hraneste o pasare Colibri (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai NEOBISNUITA metoda de RELAXARE! O femeie hraneste o pasare Colibri (VIDEO)

Sunt putini cei care pot spune ca au o munca care nu implica stres, iar fiecare are propria metoda de a se relaxa si de a se destinde. Clipul in care o femeie hraneste o pasare Colibri a ajuns viral pe. continuă pe B1

Clasamentul ATP: Marius Copil, pe locul 111 - Cea mai buna clasare din cariera

Marius Copil a urcat 13 pozitii in clasamentul ATP, aflandu-se acum pe locul 111 in lume. Este cea mai buna clasare din cariera pentru jucatorul roman. Lider se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka.

Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea lui Costica Costanda vor fi scoase la licitatie, aceasta fiind cea mai mare executare silita din Romania. Pretul de pornire se ridica la 43 de milioane de euro, potrivit Digi24.

Maria Dragomiroiu, cea mai buna prietena a Madalinei Manole, nu merge la inmormantarea mamei acesteia. E prea multa suferinta (FOTO)

Maria Dragomiroiu, cunoscuta cantareata de muzica populara, era cea mai buna prietena a Madalinei Manole. La scurt timp dupa ce a fost auntata moartea mamei Madalinei, Maria Dragomiroiu a marturisit.

Cea mai mare executare silita din Romania. Bunuri ale omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Bunurile omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie de banca in ceea ce reprezinta cea mai mare executare silita din Romania, in valoare de minimum 43 de milioane de euro.

Se reiaua lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan. Investitia se ridica la peste 3 milioane de euro

Cea mai mare biblioteca din Baragan va fi terminata, desi de un an lucrarile la edificiu au fost sistate. Consilierii judetene si-au dat acordul pentru finalizarea constructiei, o investitie de peste 3 milioane de euro.

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari.

Cea mai buna jucatoare a CSM-ului, suedeza Bella Gullden, nu stie unde va juca sezonul viitor

Suedeza Bella Gullden este cea mai buna jucatoare de la CSM Bucuresti si a incris pana acum 62 de goluri in Liga Campionilor.

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Seful Hidroelectrica, cea mai profitabila companie romaneasca: Noi suntem pregatiti de listare, dar Guvernul are decizia finala. Nu ne este frica de transparenta bursei

Prezent la Londra in fata investitorilor straini, Ovidiu Agliceru, fost inginer electronist Hidroelectrica, in prezent directorul general al celei mai profitabile companii din Romania, pare mai degraba preocupat de functionarea societatii decat de.

Cea mai mare executare silita din Romania: Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Probleme uriase pentru omul de afaceri Costica Constanda. Acesta va fi executat silit din cauza unui imprumut bancar pe care nu l-a mai putut returna. Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )