Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai noua comedie in regia lui Nae Caranfil ajunge in cinematografe VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cea mai noua comedie in regia lui Nae Caranfil ajunge in cinematografe VIDEO

Nae Caranfil, regizorul filmelor Filantropica, Restul e tacere sau Asfalt Tango, revine pe marile ecrane cu 6,9 pe scara Richter, o comedie cu accente de musical si primul film la care Nae Caranfil semneaza nu doar scenariul si regia cat si muzica si versurile. Filmul va putea fi vizionat in cinematografele din tara incepand cu 20 ianuarie 2017. continuă pe Adevărul

Cea mai noua atractie Disney World: un parc de distractii dedicat filmului Avatar. Cum arata o incursiune in universul civilizatiei Navi FOTO

Disney World din Florida se pregateste sa uimeasca lumea cu un parc dedicat universului filmului Avatar, in care vizitatorii pot trece cu barca prin padurile luminoase ale civilizatiei Navi si pot descoperi creturi uimitoare.

A fost descoperita cea mai mare falie din lume

Geologii au descoperit si au documentat cea mai mare falie din lume, pentru a intelege cum s-a format aceasta de-a lungul timpului. Cea mai mare falie de pe Pamant este denumita Banda Detachment si se afla in zona de est a Indoneziei. Cercetatorul Dr. Jonathan Pownall, de la australian National University, este de parere ca [].

in Muntii Retezat traieste cea mai prietenoasa vulpe. Bella se hraneste din mana turistilor (FOTO, VIDEO)

Muntii Retezat gazduiesc cea mai prietenoasa vulpe. Bella se adaposteste intr-o vizuina la peste 2. 000 de metri altitudine, nu departe de Lacul Bucura. Foarte multi turisti care au fost sa viziteze lacul.

Cea mai frigurosa noapte din an, in Transilvania. Termometrele au indicat minus 13,1 grade Celsius

Cea mai geroasa noapte din acest an, in regiunea locuita a Transilvaniei, s-a inregistrat in noaptea de luni spre marti. Astfel, temperaturile din termometre de la statia meteo Bucin au indicat - 13,1 grade Celsius.

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

Spectacol de zile mari cu cea mai renumita pereche de acrobati pe gheata. Campionii patinajului vin la Cluj

Pe 9 decembrie, Sala Polivalenta din Cluj va gazdui o noua editie a spectacolului Kings on Ice. Anul acesta va fi prezenta si orchestra Vienna Strauss. Biletele costa de la 110 lei pana la 495 de lei, in functie de locul din sala.

Ineditul proiect prin care hartile metrourilor din toata lumea au fost simplificate: care a fost cea mai complicata, dar si cea mai interesanta FOTO

Un tanar designer din Washington a realizat un proiect inedit, simplificand hartile a 220 de din toata lumea, inclusiv pe cea din Bucuresti.

A doua armata a Romaniei si cea mai puternica

Armata termitelor nu este apanajul unui singur partid politic, este pluripartita. Are si apolitici atarnati la ciolan. E greu sa te pui cu termitele. Risti sa te devoreze cu totul. De-a lungul celor 25 de ani de democratie originala, multi care au incercat au sfarsit rau. Forta acestora s-a marit, are tehnologie si strategii moderne. Ataca in permanenta. Razboiul Justitiei cu termitele este tot mai greu. Cine ezita e mancat inevitabil.

Administratia condusa de Donald Trump in Statele Unite ar putea fi cea mai bogata din istorie: Averea cumulata a posibililor membri ai guvernarii ajunge la 35 miliarde de dolari

Donald Trump este pe cale sa realizeze un record inca inainte de a se instala la Casa Alba. Cabinetul presedintelui ales ar putea fi cel mai bogat din istoria Statelor Unite. Averile insumate ale oa.

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )