Libnet.ro
UNICEF

08:15

Spectacol de zile mari cu cea mai renumita pereche de acrobati pe gheata. Campionii patinajului vin la Cluj

Adevărul Adevărul,
Spectacol de zile mari cu cea mai renumita pereche de acrobati pe gheata. Campionii patinajului vin la Cluj

Pe 9 decembrie, Sala Polivalenta din Cluj va gazdui o noua editie a spectacolului Kings on Ice. Anul acesta va fi prezenta si orchestra Vienna Strauss. Biletele costa de la 110 lei pana la 495 de lei, in functie de locul din sala. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

Eurostat: Romania, printre tarile cu cea mai redusa pondere a taxelor in PIB din UE

Romania, Irlanda si Bulgaria au cea mai reduse pondere a contributiilor si taxelor sociale in PIB din Uniunea Europeana, de 28%, 24,4%, respectiv 29%, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate vineri de biroul de statistica Eurostat.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

Vin ninsorile: Urmeaza doua zile cu FRIG cumplit, LAPOVITA si NINSOARE in cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Vin ninsorile peste Romania. Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabila de duminica de la ora 16, pana marti la ora 23. Ne asteapta doua zile cu frig cumplit, zapada si lapovita.

Ineditul proiect prin care hartile metrourilor din toata lumea au fost simplificate: care a fost cea mai complicata, dar si cea mai interesanta FOTO

Un tanar designer din Washington a realizat un proiect inedit, simplificand hartile a 220 de din toata lumea, inclusiv pe cea din Bucuresti.

Administratia condusa de Donald Trump in Statele Unite ar putea fi cea mai bogata din istorie: Averea cumulata a posibililor membri ai guvernarii ajunge la 35 miliarde de dolari

Donald Trump este pe cale sa realizeze un record inca inainte de a se instala la Casa Alba. Cabinetul presedintelui ales ar putea fi cel mai bogat din istoria Statelor Unite. Averile insumate ale oa.

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici.

Dinamo, infrangere DRASTICA in Champions League. Handbalistii sunt ELIMINATI din cea mai titrata competitie europeana

Dinamo a fost eliminata din Champions League in urma rezultatului inregistrat in etapa a opta din grupele celei mai titrate competitii dintre cluburi. Dinamovistii au fost invinsi la opt go.

Irlanda si Romania au cea mai mica pondere a taxelor in PIB din Uniunea Europeana

Ponderea taxelor in Produsul Intern Brut PIB), respectiv suma taxelor si contributiilor sociale ca procent din PIB, era de 40% in Uniunea Europeana UE) in 2015, in randul statelor membre cele mai scazute ponderi fiind inregistrate in Irlanda 24,4%) si Romania 28%), conform datelor publicate vineri de Oficiul european de statistica Eurostat), citate Agerpres.

A fost cea mai dificila batalie a carierei mele, una care a lasat rani adanci. Mesajul lui Lucian Bute dupa ce a scapat de suspendare (FOTO)

Lucian Bute poate rasufla usurat. Sporitvul a scapat de suspendarea pentru dopaj si poate sa urce, din nou, in ring. Mai multe detalii AICI). Imdiat dupa ce a aflat vestea extraordinara se declara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )