Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai noua descoperire. Ce trebuie sa stii despre vin

Antena3 Antena3,
Cea mai noua descoperire. Ce trebuie sa stii despre vin

Iubitorii vinului au motive de fericire: licoarea ajuta creierul, arata cea mai noua descoperire a cercetatorilor. Potrivit unui studiu publicat in Frontiers in Human Neuroscience, somelierii au un acut. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri despre Michael Jackson si cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale: Mi-a spus ca ne iubim si ca ce facem se numeste dragoste

Istoria si imaginea lui Michael Jackson sunt patate din nou de o noua serie de acuzatii de abuzuri sexuale asupra copiilor, un coregraf pretinzand ca megastarul conducea cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale din lume.

Cea mai valoroasa culoare din lume, folosita cu 1800 de ani mai devreme decat se credea initial

Indigoul, cea mai valoroasa culoare din lume si cea pe care o gasim astazi in blugii pe care ii purtam zilnic, era folosita inca de acum 6200 de ani in Anzi. Una dintre cele mai importante inventii ale civilizatiei noastre a fost fabricarea textilelor, oamenii avand posibilitatea de a tese si de a colora haine.

Cea mai ciudata dulceata, din ceapa rosie si must de struguri. Reteta unui desert delicios

Cea mai ciudata dulceata, pe care o face un bucatar din Banat, are doua ingrediente pe care nici nu ti-ar trece prin cap sa le asociezi, dar nici macar ca ar putea sta la baza unei dulceti dupa care sa-ti lingi degetele.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los.

Cea mai recenta inovatie de la Pokemon Go. Fanii jocului sunt in extaz

Fanii Pokemon Go au primit un update pentru joc, valabil in Google Play Store. Optiunea Buddy este cea mai recenta inovatie de la Pokemon Go. Buddy ii permite jucatorului sa aleaga un monstrulet,.

Cea mai simpla reteta de placinta cu mere

Va prezentam cea mai simpla reteta de placinta cu mere pe care o pregatim ori de cate ori avem pofta de un desert bun si simplu. Cu siguranta aveti si voi astfel de momente, astfel ca speram sa va fi venit in ajutor cu aceasta reteta.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au intrat intr-o greva care s-ar putea concretiza in cea mai mare actiune de acest fel din lume, potrivit Los Angeles Times. Se pare ca, in urma estimarilor unor.

Noi acuzatii de pedofilie la adresa lui Michael Jackson. Megastarul conducea cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale

Wade Robson, un coregraf australian, pretinde ca Michael Jackson conducea cea mai sofisticata operatiune de abuzuri sexuale din lume, desi in trecut a fost unul dintre aparatorii megastarului i.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a.

Cea mai bogata femeie din Baragan, jefuita de menajera. Vaduva regelui mezelurilor a ramas fara bani si bijuterii

Cea mai bogata femeie din Baragan a fost jefuita la sfarsitul saptamanii trecute de o adevarata avere. Alina Naghi, vaduva regelui mezelurilor, fondatorul imperiului Aldis, care a murit in urma cu 5 ani intr-un accident nautic pe bratul Borcea, a ramas fara bani si bijuterii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )