Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai noua echipa din Formula 1 si-a lansat monopostul (video)

Online Sport Online Sport,
Cea mai noua echipa din Formula 1 si-a lansat monopostul (video)

Haas F1, echipa americana care isi va face debutul anul acesta in Formula 1 si-a lansat duminica monopostul care va fi pilotat de francezul Romain Grosjean si mexicanul Esteban Gutierrez. continuă pe Online Sport

Sorana Carstea s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro, cea mai buna performanta din ultimii ani

Sorana Carstea, locul 199 in clasamentul WTA, s-a impus, scor 6-1, 6-2, in meciul cu Danka Kovinic Muntenegru), si s-a calificat in semifinalele turneului de la Rio de Janeiro, transmite Mediafax.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar totul s-a transformat intr-un cosmar

De la bal, aproape ca au ajuns la spital! Doi tineri au facut un scandal monstru in plina strada, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa-si jure iubire vesnica. Mireasa a coborat glont din masina in care.

Vreme deosebit de calda. in 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice

Luna ianuarie a acestui an a fost cea mai calda luna de inceput de an de pe Terra de la sfarsitul secolului al XlX-lea de cand se fac inregistrari ale temperaturilor, a informat miercuri agentia americana .

Traian Basescu, la Cluj: Declaratia lui Iohannis pe tema Antenelor, facuta in ziua cea mai neagra pentru statul de drept

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Cluj, ca ziua de miercuri, 19 februarie, a fost cea mai neagra zi pentru statul de drept, facand referire si la declaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul ANAF-Antena 3.

Ianuarie 2016, cea mai calda luna ianuarie din istorie

Luna ianuarie a acestui an a fost cea mai calda luna de inceput de an de pe Terra de la sfarsitul secolului al XlX-lea de cand se fac inregistrari ale temperaturilor, a informat miercuri agentia americana National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA), citata de agentia France Presse AFP), transmite Agerpres.

FOTO: Victime si pagube insemnate, dupa cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji

Cel putin cinci persoane au murit in statul insular Fiji, din sudul Pacificului, in urma distrugerilor provocate de ciclonul Winston, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit serviciului meteorologic din Fiji, in timpul trecerii ciclonului Winston media vitezei vantului a fost de 205 km pe ora, cu rafale puternice de aproape 285 km pe ora, fiind vorba despre cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji.

Exporturile Germaniei catre Rusia ajung la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Oamenii de afaceri din Germania se asteapta in acest an la un declin suplimentar al exporturilor catre Rusia, pana la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani, chiar daca firmele continua sa vada aceasta tara ca o piata cu un potential enorm, a afirmat vineri Wolfgang Buechele, seful Comitetului pentru relatii economice cu Europa de Est, transmit AFP si Reuters.

Amenintari cu bomba la cladirea Presedintiei si la mai multe malluri din Moscova

O amenintare cu bomba a avut loc, joi, la cladirea administratiei presedintelui rus Vladimir Putin, din centrul Moscovei, cat si la mai multe malluri din capitala Rusiei.

Cel mai mare telescop din lume, aproape finalizat in China

Descoperirea unei forme de viata inteligente este in mare ambitia Chinei, care a anuntat marti ca este in curs de finalizare cel mai mare telescop din lume, scriu miercuri AFP si directmatin. fr, citate de Agerpres. De cativa ani autoritatile chineze isi sporesc investitiile in astronomie.

VIDEO In India s-a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, la sub 4 dolari

O companie din India a lansat cel mai ieftin smartphone din lume, modelul cu ecran de 4 inci costand echivalentul a 4 dolari. Procesorul este quad-core de 1,3 Ghz, stocarea este de 8 GB, iar pe spate camera este de 3,2 MB. India are un miliard de utilizatori ai telefoniei mobile si este celebra pentru modelele ultra low-cost. UPDATE Site-ul companiei a picat la foarte putin timp dupa deschidera comenzilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )