Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

Playtech Playtech,
Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

O noua escrocherie aparuta face victime in toata tara. Mai multi tipi au postat anunturi pe internet ca efectueaza lucrari de constructii. Ajung la client, lucreaza cateva ore, dupa care, sub pretextul ca merg sa cumpere materiale, cer toti banii si se fac nevazuti. Aceasta este cea mai noua escrocherie. Cum poti fi pacalit foarte . continuă pe Playtech

Elon Musk vrea sa doboare noi recorduri: aceasta e cea mai noua lansare

Pe masura ce SpaceX se pregateste sa lanseze astazi, 18 august, urmatorul sau lot de sateliti Starlink, lumea se asteapta la un nou record din partea companiei. Cel mai recent set de.

Ciuma Dansului, cea mai bizara epidemie care a lovit Europa Evului Mediu

S-a intamplat de mai multe ori si in mai multe locuri din Europa Evului Mediu. Ca la o comanda numai de ei auzita, oamenii ieseau brusc pe strada si dansau ore in sir, pana lesinau de oboseala sau mureau.

Termometrele au atins o temperatura-record in Valea Mortii, in deserturile californiene, posibil cea mai mare inregistrata vreodata pe Pamant

Mercurul termometrelor a atins o potentiala noua valoare-record duminica dupa-amiaza la Furnace Creek, in Death Valley, in regiunile desertice sud-californiene: peste 54 de grade Celsius 130 grade Fahrenheit). Daca masuratoarea e valida, este cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Pamant, relateaza Washington Post.

Formula 1, MP al Spaniei: Victorie pentru Hamilton, diferenta dintre primii 3 si restul pilotilor este cea mai clara din ultimii ani

Marele Premiu al Spaniei a marcat o noua victorie pentru britanicul Lewis Hamilton, dovedind insa inca o data ca diferenta dintre primii 3 piloti din clasament si ceilalti este poate cea mai mare din ultimii ani.

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

Cadere istorica a PIB-ului Japoniei in trimestrul al doilea, cea mai brutala din 1980

Produsul Intern Brut al Japoniei a inregistrat in al doilea trimestru o cadere de 7,8% comparativ cu trimestrul precedent, ca urmare a impactului pandemiei de coronavirus, un plonjon istoric care marcheaza totodata cel de al treilea trimestru consecutiv de contractie pentru cea de a treia economie a lumii, transmite AFP, citata de Agerpres. Aceasta cadere de 7,8%, conform datelor preliminare publicate luni de guvernul nipon, vinde dupa o contractie de 0,6% in primul trimestru si una de 1,9% in ultimul trimestru al anului trecut, care au marcat intrarea Japoniei in prima recesiune de dupa 2015. Definitia tehnic a recesiunii este doua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului. Contractia de 7,8% inregistrata in perioada aprilie-iunie 2020 este de asemenea si cea mai brutala cadere a PIB-ului Japoniei de la debutul publicarii datelor statistice cu privire la acest indicator, in 1980.

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Interlopul iertat de Justitia din Romania. Ce a putut sa faca: de la crima organizata la cea mai blanda condamnare

Nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si politistii in fata acuzatiilor, dar si magistratii de la tribunalul Mehedinti, care au ciuntit o pedeapsa de trei ani reducand-o cu aproximativ 8 luni si jumatate, dupa ce aceasta mai fusese scurtata o data, ca in cazul liderului interlop Constantin Costel Corduneanu. El urmeaza .

Cea mai oribila crima din Bucuresti. De ce a fost omorata o femeie cu zeci de lovituri de cutit

Astazi va vom prezenta filmul unei crime care a socat Cartierul Latin. Totul a avut loc in urma cu un an, cand fiica unui milionar a fost ucisa cu 27 de lovituri de cutit chiar de cel mai bun prieten al iubitului ei. insa, chiar si astazi au ramas, in dosarul din arhiva penala a .

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )