Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

B1 B1,
Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria. continuă pe B1

Halep poate deveni a 3-a cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului: La ce suma a ajuns

O campioana formidabila, o jucatoare care intr-o tara ca Romania, fara baza de selectie si investitii, poate aparea o data la 100 de ani, Simona Halep 2 WTA) a avut castiguri financiare pe masura valorii ei.

Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roma, ca meciul pentru trofeu cu Simona Halep va fi foarte dificil, romanca fiind o luptatoare. Ea a mentionat ca simte sa zgura este suprafata lui Halep, insa a adaugat ca a invint-o totusi pe romanca pe o astfel de suprafata.

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roma (6-0, 2-1, abandon Karolina Pliskova) A treia oara a fost cu noroc

A treia oara a fost cu noroc, iar Simona Halep a devenit singura jucatoare din Romania care a reusit sa castige turneul WTA de la Roma. Finala a fost una atipica, bucuria castigarii trofeului fiind un pic umbrita de abandonul Karolinei Pliskova dupa doar 31 de minute. Simona conducea cu 6-0 si 2-1 cu break), prestatia ei fiind una impecabila. Este titlul cu numarul 22 din cariera jucatoarei noastre al treilea consecutiv), iar nivelul increderii ar trebui sa fie la cote ridicate pentru Roland Garros 27 septembrie - 11 octombrie).

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma

Pentru a treia oara in cariera jucatoarea Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE finala de la Roma 15.30 Romanca vrea al 22-lea trofeu WTA

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei are, astazi, un meci mare. Simona Halep va disputa finala turneului de la Roma in compania Karolinei Pliskova, de la ora 15. Meciul va fi LIVE pe.

Simona Halep, surprinsa de Karolina Pliskova, dupa finala de la Roma. Ce parere are cehoaica despre jucatoarea noastra. A scris-o pe net

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei s-a impus, luni, in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o, prin abandonul adversarei, pe Karolina Pliskova. in momentul intreruperii meciului, scorul era 6-0,.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )